Sicílie - NYCE CLUB LE DUNE

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Resort, který se vyznačuje nezaměnitelnými písečnými dunami a palmami, se nachází přímo u krásné široké pláže a je obklopen upravenou zelení. Samotný pobyt je poté dobrou volbou pro rodiny s dětmi. Služby Recepce, bar, restaurace, TV místnost, hřiště, amfiteátr, parkování. Klubová karta (od 24/5 do 20/9) v ceně: využití bazénu pro dospělé, bazén pro děti, slunečníky a lehátka u bazénů a na terase, plážový servis (1 slunečník + 2 lehátka / pokoj), denní a večerní animační programy, hry a představení, piano bar, prostor na pořádané diskotéky, aerobik, vodní gymnastiku, latinsko-americké tance, sportovní turnaje, kolektivní kurzy tenisu, plachtění, kanoistiku a windsurfing, plážový volejbal a fotbal, dětský klub 4-12 let. Vzdálenost od moře: u moře od centra: Messina 15 km Celý popis

Sicílie - NYCE CLUB LE DUNE

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - NYCE CLUB LE DUNE

Resort, který se vyznačuje nezaměnitelnými písečnými dunami a palmami, se nachází přímo u krásné široké pláže a je obklopen upravenou zelení. Samotný pobyt je poté dobrou volbou pro rodiny s dětmi.

Služby

Recepce, bar, restaurace, TV místnost, hřiště, amfiteátr, parkování.
Klubová karta (od 24/5 do 20/9) v ceně: využití bazénu pro dospělé, bazén pro děti, slunečníky a lehátka u bazénů a na terase, plážový servis (1 slunečník + 2 lehátka / pokoj), denní a večerní animační programy, hry a představení, piano bar, prostor na pořádané diskotéky, aerobik, vodní gymnastiku, latinsko-americké tance, sportovní turnaje, kolektivní kurzy tenisu, plachtění, kanoistiku a windsurfing, plážový volejbal a fotbal, dětský klub 4-12 let.

Vzdálenost

od moře: u moře
od centra: Messina 15 km

Stravování: plná penze

Plná penze formou bufetu, jenž je zaměřena na regionální a středomořskou kuchyni. Pokrmy se podávají restauraci s venkovní verandou. Během jídla je zdarma podáváno víno a voda.

Ubytování: hotel ***

90 bungalovů je vybaveno vlastním vchodem, TV, telefonem, klimatizací, mini ledničkou, trezorem, fénem. Pokoje standard pro 2/3 osoby jsou zrekonstruované a moderně zařízené s manželskou postelí a možností přistýlky. Pokoje family pro 4 osoby obsahují dvě místnosti. Větší s manželskou postelí, menší s rozkládací pohovkou nebo palandou. Vybavená veranda součástí. Možnost bungalovů pro osoby se zdravotním postižením.