Sicílie - PARK HOTEL SILEMI****


Jedinečná poloha, půvabné pobřeží a klidné a relaxační prostředí. To vše a ještě více nabízí čtyřhvězdičkový Park Hotel Silemi. Hotel leží severně 10 minut jízdy od starobylého města Taormína, v Letojanni, pouze 10 minut chůze po promenádě do centra. Park Hotel Silemi disponuje vlastní pláží s pozvolným vstupem do moře se slunečníky a lehátky (udržovaná v hlavní sezóně od června do září). Služby Restaurace, venkovní bazén s mořskou vodou, americký bar a snack bar, bezplatné parkování, bezplatné připojení na Wi-Fi (ve společných prostorech), autobusová zastávka (v blízkosti hotelu), pizzeria (pouze v hlavní sezóně). Na nedaleké pláži Letojanni je potápěčské centrum a škola paraglidingu. Vzdálenost od moře: u moře od centra: cca 500 m Celý popis

Sicílie - PARK HOTEL SILEMI****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - PARK HOTEL SILEMI****

Jedinečná poloha, půvabné pobřeží a klidné a relaxační prostředí. To vše a ještě více nabízí čtyřhvězdičkový Park Hotel Silemi. Hotel leží severně 10 minut jízdy od starobylého města Taormína, v Letojanni, pouze 10 minut chůze po promenádě do centra. Park Hotel Silemi disponuje vlastní pláží s pozvolným vstupem do moře se slunečníky a lehátky (udržovaná v hlavní sezóně od června do září).

Služby
Restaurace, venkovní bazén s mořskou vodou, americký bar a snack bar, bezplatné parkování, bezplatné připojení na Wi-Fi (ve společných prostorech), autobusová zastávka (v blízkosti hotelu), pizzeria (pouze v hlavní sezóně). Na nedaleké pláži Letojanni je potápěčské centrum a škola paraglidingu.

Vzdálenost
od moře: u moře
od centra: cca 500 m

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Hotel má celkem 48 elegantních a vkusně zařízených pokojů, z toho 36 pokojů superior a 12 pokojů standard. Všechny pokoje jsou zařízeny ve středomořském stylu a mají soukromou koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a fénem, satelitní TV, telefon, klimatizaci, trezor, mini bar a balkón. Pokoje superior mají balkón nebo terasu s úžasným výhledem na překrásnou Taormínský záliv.