Sicílie - SANT´ALPHIO GARDEN


Garden hotel & spa San´t Alphio je čtyřhvězdičkový hotel nacházející se na východním pobřeží, v turistickém centru Giardini Naxos. Hotel má překrásný výhled na Taormínu a sopku Etnu a leží nedaleko pláže (cca 100 m). Tento komfortní a romantický hotel je tou správnou volbou pro relaxační dovolenou. Služby Recepce (24 hodin), restaurace s místní i mezinárodní kuchyní, parkoviště (za příplatek), 2 bary, výtah, Wi-Fi připojení (za příplatek), trezor, zahrada, konferenční sál, soukromá pláž (písčitá, za příplatek), 1 vnitřní a 1 venkovní bazén, solárium (za příplatek), masáže (za příplatek). Vzdálenost od moře: 100 m od centra: 500-1000 m Celý popis

Sicílie - SANT´ALPHIO GARDEN

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - SANT´ALPHIO GARDEN

Garden hotel & spa San´t Alphio je čtyřhvězdičkový hotel nacházející se na východním pobřeží, v turistickém centru Giardini Naxos. Hotel má překrásný výhled na Taormínu a sopku Etnu a leží nedaleko pláže (cca 100 m). Tento komfortní a romantický hotel je tou správnou volbou pro relaxační dovolenou.

Služby
Recepce (24 hodin), restaurace s místní i mezinárodní kuchyní, parkoviště (za příplatek), 2 bary, výtah, Wi-Fi připojení (za příplatek), trezor, zahrada, konferenční sál, soukromá pláž (písčitá, za příplatek), 1 vnitřní a 1 venkovní bazén, solárium (za příplatek), masáže (za příplatek).

Vzdálenost
od moře: 100 m
od centra: 500-1000 m


Stravování: polopenze

Snídaně je podávána formou bufetu, večeře formou menu a la carte (nápoje k jídlu). Možnost vegetariánské stravy.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí moderní a elegantní pokoje standard s balkónem, které jsou vybaveny TV-SAT, klimatizací, topením, fénem, telefonem, mini barem a Wi-Fi připojením.