Sicílie - SEA COUNTRY RESORT CALAMPISO****


Čtyřhvězdičkový resort Calampiso se nachází na západním pobřeží Sicílie, v San Vito Lo Capo v blízkosti přírodní rezervace Zingaro. Resort disponuje soukromou písečnou a kamenitou pláží, která je dlouhá 1 km, ke které lze dojít pěšky nebo využít shuttle bus. Služby Restaurace, recepce, konferenční místnost, snack bar, 2 bazény (vybavené slunečníky, lehátky a osuškami – zahrnuto v klubové kartě; 1 bazén pro děti, 1 bazén s přímým výhledem na moře), různé typy pláží – písečná a kamínková, čtyři plošiny na skále (vybavené slunečníky a lehátky – zahrnuto v klubové kartě) a laguna (pro vodní sporty), obchody, butik, kadeřnictví, prodej novin, parkoviště, aktivity v rámci resortu (/zahrnuty v klubové kartě): pět tenisových kurtů, malá kopaná, basketbalové a volejbalové hřiště, pétanque, vodní sporty v laguně, potápění, trekking. Aktivity mimo resort (za příplatek): jízda na koni, horolezectví, fotbal, trekking v přírodní rezervaci. Kurzy... Celý popis

Sicílie - SEA COUNTRY RESORT CALAMPISO****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - SEA COUNTRY RESORT CALAMPISO****

Čtyřhvězdičkový resort Calampiso se nachází na západním pobřeží Sicílie, v San Vito Lo Capo v blízkosti přírodní rezervace Zingaro. Resort disponuje soukromou písečnou a kamenitou pláží, která je dlouhá 1 km, ke které lze dojít pěšky nebo využít shuttle bus.

Služby
Restaurace, recepce, konferenční místnost, snack bar, 2 bazény (vybavené slunečníky, lehátky a osuškami – zahrnuto v klubové kartě; 1 bazén pro děti, 1 bazén s přímým výhledem na moře), různé typy pláží – písečná a kamínková, čtyři plošiny na skále (vybavené slunečníky a lehátky – zahrnuto v klubové kartě) a laguna (pro vodní sporty), obchody, butik, kadeřnictví, prodej novin, parkoviště, aktivity v rámci resortu (/zahrnuty v klubové kartě): pět tenisových kurtů, malá kopaná, basketbalové a volejbalové hřiště, pétanque, vodní sporty v laguně, potápění, trekking. Aktivity mimo resort (za příplatek): jízda na koni, horolezectví, fotbal, trekking v přírodní rezervaci. Kurzy (za příplatek): tenis, potápění, horolezectví, plavání. Aktivity zahrnuté v klubové kartě: aktivity (program) na pláži a v bazénu, večerní show, dětské kluby, diskotéka, kurzy tancování (latinsko-americké a karibské tance). Kurzy sicilské kuchyně na vyžádání.

Vzdálenost
od moře: nad mořem

Stravování: polopenze

Stravování formou polopenze. Snídaně formou bufetu v hotelové restauraci Il Satiro. Večeře formou bohatého bufetu (předkrm, těstoviny, maso, ryby, ovoce a dezerty) v restauraci La Tonnara. Nápoje - 1/2 l perlivé či neperlivé vody a ¼ l bílého nebo červeného vína k jídlu. Plná penze (snídaně, oběd a večeře) za příplatek.

Ubytování: hotel ****

Resort nabízí všechny pokoje jako apartmány (srovnatelné s klasickými hotelovými pokoji). Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem, ledničkou, koupelnou se sprchou, fénem, satelitní TV, telefonem, stropním větrákem, trezorem, klimatizací nebo topením (záleží na ročním období). Resort nabízí jedno-pokojové apartmány (pro 2 nebo 3 osoby), dvou-pokojové apartmány (pro 4 osoby – dvoulůžková postel v obývací místnosti a 1 ložnice) a tří-pokojové apartmány (pro 5 osob – dvoulůžková postel v obývací místnosti, 1 ložnice s dvoulůžkem a 1 pokoj s jedním lůžkem). Do každého apartmánu lze dodat jedno nebo dvě lůžka. Klienti musí sami provést závěrečný úklid apartmánu.