Sicílie - VILLA NEFELE***


Hotel Villa Nefele je tříhvězdičkový hotel s výbornou polohou. Je vzdálený nedaleko kouzelné zátoky Giardini Naxos a pláží Recanati. Vedle hotelu je Městské muzeum a o několik kroků dál se nachází Archeologický park. V blízkosti hotelu lze také nalézt mnoho restaurací, barů, obchodů nebo dětských hřišť. Pláž je vzdálena 50 metrů od hotelu a je zde možnost zapůjčení šlapadel nebo motorových člunů. Služby Salónek, bar, restaurace (50 m od hotelu), Wi-Fi připojení, recepce (24 hodin), parkoviště, trezor, fax, kopírování, zapůjčení aut, výlety (na vyžádání za příplatek). Vzdálenost od moře: 50 m Celý popis

Sicílie - VILLA NEFELE***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - VILLA NEFELE***

Hotel Villa Nefele je tříhvězdičkový hotel s výbornou polohou. Je vzdálený nedaleko kouzelné zátoky Giardini Naxos a pláží Recanati. Vedle hotelu je Městské muzeum a o několik kroků dál se nachází Archeologický park. V blízkosti hotelu lze také nalézt mnoho restaurací, barů, obchodů nebo dětských hřišť. Pláž je vzdálena 50 metrů od hotelu a je zde možnost zapůjčení šlapadel nebo motorových člunů.

Služby
Salónek, bar, restaurace (50 m od hotelu), Wi-Fi připojení, recepce (24 hodin), parkoviště, trezor, fax, kopírování, zapůjčení aut, výlety (na vyžádání za příplatek).

Vzdálenost
od moře: 50 m


Stravování: snídaně

Snídaně formou bohatého bufetu zahrnuje různé druhy marmelády, med, máslo, koláče, sladké pečivo, různé druhy čerstvého pečiva, croissanty, cereálie, jogurty, sezónní ovoce, studené a teplé mléko, kávu, čaj, cappuccino, čokoládu, ovocné džusy a další. Různé druhy sýrů a uzeniny na vyžádání. Snídaně jsou podávány od 8 do 10 hodin. večeře (za příplatek) jsou podávány v restauraci (50 m od hotelu), kde servírují typické sicilské pokrmy a speciality darů moře. Skládají se z předkrmu, 1. chodu a 2. chodu (maso nebo ryba).

Ubytování: hotel ***

Hotel má 16 elegantních a vkusně zařízených pokojů. Pokoje mají soukromou koupelnu se sprchovým koutem a fénem, satelitní TV, bezdrátové připojení, telefon, klimatizaci, mini bar a balkón s bočním výhledem na moře.