Sicílie - ZAHIRA RESORT****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Resort Zahira se nachází na jihozápadním pobřeží Sicílie, přibližně 10 km od města Campobello di Mazara. Pláž s jemným červeným pískem je vzdálena 350 m od resortu a lze k ní dojít pěšky nebo využít hotelového svozu (dle časového harmonogramu). Zahira resort je dvoupatrová budova v maurském stylu, která perfektně zapadá do okolní krajiny. Klienti zajisté ocení velké množství služeb a aktivit, které hotel nabízí. Služby Restaurace, 4 bary (1 na pláži, 1 u bazénu), Wi-Fi připojení ve hale, panoramatická terasa, prodej novin, parkoviště. Za příplatek: výlety do nejznámějších archeologických nalezišť, lékařská péče, Vodní park (nedaleko hotelu). Klubová karta (28.05.-24.09.) zahrnuje: využívání 2 bazénů (1 dětský), menší sportovní hřiště s umělou trávou, bocce, plážový volejbal, kanoe a surfy, vodní cvičení na pláži a v bazénu, večerní show a plážový servis (1 slunečník + 2 lehátka na pokoj). Vzdálenost od moře: 350 m od centra: cca 10,2... Celý popis

Sicílie - ZAHIRA RESORT****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - ZAHIRA RESORT****

Resort Zahira se nachází na jihozápadním pobřeží Sicílie, přibližně 10 km od města Campobello di Mazara. Pláž s jemným červeným pískem je vzdálena 350 m od resortu a lze k ní dojít pěšky nebo využít hotelového svozu (dle časového harmonogramu). Zahira resort je dvoupatrová budova v maurském stylu, která perfektně zapadá do okolní krajiny. Klienti zajisté ocení velké množství služeb a aktivit, které hotel nabízí.

Služby
Restaurace, 4 bary (1 na pláži, 1 u bazénu), Wi-Fi připojení ve hale, panoramatická terasa, prodej novin, parkoviště.
Za příplatek: výlety do nejznámějších archeologických nalezišť, lékařská péče, Vodní park (nedaleko hotelu).
Klubová karta (28.05.-24.09.) zahrnuje: využívání 2 bazénů (1 dětský), menší sportovní hřiště s umělou trávou, bocce, plážový volejbal, kanoe a surfy, vodní cvičení na pláži a v bazénu, večerní show a plážový servis (1 slunečník + 2 lehátka na pokoj).

Vzdálenost
od moře: 350 m
od centra: cca 10,2 km


Stravování: plná penze

V hotelové restauraci (arabská architektura) formou bufetu, typická středomořská kuchyně. Voda, domácí víno a limonáda k jídlu v ceně. Bezlepková strava na vyžádání.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí 84 útulných a pohodlných pokojů, které jsou vybaveny TV, malou ledničkou, klimatizací, trezorem a sociálním zařízením s fénem. Pokoj Comfort (pro 2-4 osoby) má terasu nebo francouzské okno. Pokoj Superior (pro 2-4 osoby) má balkón, některé s bočním výhledem na moře (za příplatek). Apartmán (Suite pro 2-5 osob) je prostornější a má obývací pokoj, ložnici a velký balkón nebo francouzské okno. Pokoje pro osoby zdravotně postižené jsou k dispozici.