Silvestr v Římě a Vatikánu s prohlídkou Florencie - JEN ZA 4.990,- KČ !

Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Garance nejlepší ceny v ČR A SR !!! Odjezdy z celé ČR !!! Ubytování se snídaní vždy v hotelu minimálně 3*. SUPER SLEVY ! Teploty v Římě v tomto období: + 8 až + 16 stupňů ! Vítáme rok 2020 v Římě a Vatikánu ! Opakujeme úspěšný zájezd z předešlých let ! Po celé dva dny budete nasávat atmosféru Silvestrovského Říma na nejznámějších místech tohoto romantického věčného města a den předtím si ještě prohlédnete krásnou a romantickou Florencii ! Celý popis

Silvestr v Římě a Vatikánu s prohlídkou Florencie - JEN ZA 4.990,- KČ !

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Silvestr v Římě a Vatikánu s prohlídkou Florencie - JEN ZA 4.990,- KČ !

Garance nejlepší ceny v ČR A SR !!! Odjezdy z celé ČR !!! Ubytování se snídaní vždy v hotelu minimálně 3*. SUPER SLEVY !

Teploty v Římě v tomto období: + 8 až + 16 stupňů !

Vítáme rok 2020 v Římě a Vatikánu !

Opakujeme úspěšný zájezd z předešlých let !

Po celé dva dny budete nasávat atmosféru Silvestrovského Říma
na nejznámějších místech tohoto romantického věčného města a den předtím si ještě prohlédnete krásnou a romantickou Florencii !


Stravování: snídaně

2 x KONTINENTÁLNÍ snídaně v ceně zájezdu !
2 večeře za příplatek 600,- Kč/os.

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR - odjezdová místa viz níže v programu zájezdu !!!

Ubytování: hotel ***

HOTEL***

Program zájezdu

1. den: ! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Odjezdy z celé ČR !!!
Ubytování vždy v hotelu min. 3*, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Silvestr v Římě a Vatikánu s prohlídkou Florencie !
Teploty v Římě a Florencii v tomto období: + 8 až + 16 stupňů !
Vítáme rok 2020 v Římě a Vatikánu !
Opakujeme úspěšný zájezd z loňska, kdy jsme v Římě vítali rok 2019 ! Po celé dva dny budete nasávat atmosféru Silvestrovského Říma na nejznámějších místech tohoto romantického věčného města !
Program zájezdu:
28. 12. :
V 11 hodin odjezd z Nového Boru, ve 12 hodin Liberce, ve 13 hodin z Mladé Boleslavi, ve 14 hodin z Prahy u hlavního nádraží, ve 12 hodin z Hradce Králové, z Plzně ve 12.00, z Českých Budějovic v 18 hodin, v 8.00 z Ostravy, v 09.30 z Olomouce, ve 11.00 z Brna, ve 12.15. z Jihlavy. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Z dalších nástupních míst v ČR dle poptávky. Tranzit Rakouskem do Itálie.

2. den: 29. 12.:
Dopoledne příjezd do Florencie, celý den prohlídka města /Michelangelova vyhlídka, Palazzo Vecchio, Dóm, Kampanila, Baptisterium, Galerie Uffizi /fakultativně – vstupné cca 12 EURO/, Piazza de Pitti, Santa Croce (skupinový vstup3 EURA) , kaple Medičejská, Ponte Vecchio a mnoho dalších zajímavostí a památek/, odpoledne volno v centru Florencie. Večer odjezd do hotelu, večeře za příplatek, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu ve Florencii !

3. den: 30. 12.:
Snídaně, dopoledne příjezd do Říma, prohlídka Vatikánu - katedrála Svatého Petra /největší na světě - délka 212 m/, možnost výstupu na 132 m vysokou kupoli s jedinečným výhledem na celý Řím i Vatikán /fakultativně - vstupné včetně výtahu cca 10 EURO/, dále prohlídka Vatikánských muzeí včetně Sixtinské kaple /fakultativně - vstup cca 15 EURO/. Poté prohlídka Andělského hradu /fakultativně - vstupné cca 10 EURO/ a nejznámějšího římského náměstí Piazza Navona, dále prohlídka Pantheonu, Fontany di Trevi, Španělského náměstí a Španělských schodů, volno v centru města, večer odjezd do hotelu, večeře za příplatek, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Římě !

4. den: 31. 12. Silvestr :
Po snídani prohlídka odjezd do centra Říma, prohlídka Říma - Kapitulské náměstí, Forum Romanum /příplatek cca 12 EURO/, Coloseum /příplatek cca 10 EURO/. Večer účast na slavnostní mši v katedrále Sv. Petra. Dále volno, individuální nebo skupinová Silvestrovská oslava v centru Říma – Piazza del Popolo, Piazza Navonna, Španělské náměstí, Benátské náměstí, Vatikán a další místa organizovaných oslav - do časných ranních hodin. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Římě !

5. den: 1. 1. Nový rok :
V časných ranních hodinách mezi 2. a 3. hodinou odjezd z Říma, tranzit Itálií a Rakouskem do ČR. Ve večerních až nočních hodinách příjezd do Nového Boru a dalších nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 20 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst).
Doporučené kapesné:
60 - 90 EURO na vstupy a drobné suvenýry a Silvestrovské občerstvení i na drobné útraty na zastávkách na odpočivadlech /WC/ při průjezdech Rakouskem.
Cena zájezdu-LAST MINUTE: 4.990,- Kč
/původní cena: 6.990,- Kč/
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava oběma směry nebo další sedačka: 3.790,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu lux. Busem (VIDEO-DVD, KLIMA, WC), 2 x nocleh se snídaní v hotelu min. 3 hvězdy ve 2-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-na vyžádání možný 3-lůžkový pokoj, za příplatek 1-lůžkové pokoje, pojištění CK, průvodce CK.
Příplatek:
na 1-lůžk.pokoj: 1.190,-Kč, komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny:140,- Kč, 2x večeře: 600,- Kč.
V ceně není např.:
vstupy: Santa Croce 4 EURA, Academia (originál Davida) 12 EURO, Kupole Sv. Petr cca 8 - 14 EURO, Vatikánská muzea cca 15 EURO, Koloseum cca 15 EURO, metro v Římě cca 8 EURO.
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !