Tremezzo - Hotel Bazzoni & Du Lac resort


Hotel Bazzoni se nachází v centru lázeňského městečka Tremezzo, jehož okolí je místem s nejmírnějším podnebím z celé oblasti jezera. Hotel má výbornou polohu s výhledem na jezero Como a krásné přírodní scenérie. Slavná Villa Carlotta je pouhých pár minut chůze, v těsném sousedství hotelu se nachází Park Mayer a také pláž vhodná ke koupání. Na internetu lze na hotel přečíst vysoká hodnocení a spokojené recenze. U nás jej pak můžete zakoupit za příjemnou cenu. Zkrácené pobyty možné – min.pobyt 3 noci Vzdálenosti: centrum města, 0m jezero, 400m pláž, 500m villa Carlotta Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Tremezzo - Hotel Bazzoni & Du Lac resort

Hotel Bazzoni se nachází v centru lázeňského městečka Tremezzo, jehož okolí je místem s nejmírnějším podnebím z celé oblasti jezera. Hotel má výbornou polohu s výhledem na jezero Como a krásné přírodní scenérie. Slavná Villa Carlotta je pouhých pár minut chůze, v těsném sousedství hotelu se nachází Park Mayer a také pláž vhodná ke koupání. Na internetu lze na hotel přečíst vysoká hodnocení a spokojené recenze. U nás jej pak můžete zakoupit za příjemnou cenu.

Zkrácené pobyty možné – min.pobyt 3 noci

Vzdálenosti: centrum města, 0m jezero, 400m pláž, 500m villa Carlotta

Stravování: polopenze

Stravování: POLOPENZE: snídaně formou rozšířeného bufetu, bufetová večeře o 4chodech výběrem ze 3menu + bufet salátů a dezertů.

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: recepce, lounge s wifi, restaurace / snídaňový sál, bar, terasa s obsluhou, zahrada. Parkoviště 400m v sousedním hotelu.
Venkovní bazén 11x6m s whirpool (lehátka a slunečníky zdarma k dispozici)

Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, koupelna s WC, sprchou nebo vanou, fén. Tel., SAT TV, trezor. Možno připlatit za pokoj SUPERIOR s balkonem a výhledem na jezero.

Podobné zájezdy