Trentino - MEDIL WELLNESS & FAMILY****


Tento čtyřhvězdičkový hotel má překrásný panoramatický výhled na vrcholky Dolomit Sassolungo, Sella, Pordoi. Je vzdálen pouhých 150 metrů od lanovky Col Rodella, která je v zimě jedním z hlavních uzlů lyžařského areálu „sella ronda“ a v létě odjezdové místo na krásné exkurze do Dolomit. Hotel je obklopen lesy a Alpami. Služby Restaurace, wellness centrum (masáže, sauna, bazén), možnost zakoupení skipassu na recepci, možnost objednání lyžařských a snowboardových lekcí, možnost zapůjčení lyžařského vybavení, mini klub (pro děti od 3 do 13 let), večerní dětské disco a hry, večery s karaoke, parkoviště, satelitní TV, Wi-Fi ve společných prostorách Celý popis

Trentino - MEDIL WELLNESS & FAMILY****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Trentino - MEDIL WELLNESS & FAMILY****

Tento čtyřhvězdičkový hotel má překrásný panoramatický výhled na vrcholky Dolomit Sassolungo, Sella, Pordoi. Je vzdálen pouhých 150 metrů od lanovky Col Rodella, která je v zimě jedním z hlavních uzlů lyžařského areálu „sella ronda“ a v létě odjezdové místo na krásné exkurze do Dolomit. Hotel je obklopen lesy a Alpami.

Služby
Restaurace, wellness centrum (masáže, sauna, bazén), možnost zakoupení skipassu na recepci, možnost objednání lyžařských a snowboardových lekcí, možnost zapůjčení lyžařského vybavení, mini klub (pro děti od 3 do 13 let), večerní dětské disco a hry, večery s karaoke, parkoviště, satelitní TV, Wi-Fi ve společných prostorách

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu. Restaurace podává tradiční pokrmy lokální i mezinárodní kuchyně.

Ubytování: hotel ****

Pokoje jsou vybaveny v tradičním tyrolském stylu. V pokojích je satelitní TV, rádio, telefon, koupelna se sprchovým koutem, některé mají balkon.
K dispozici jsou pokoje typu Standard (20 m2), Comfort (2-4 osoby, 25 m2), Suite Val de Fasha (35 m2) a Suite dei Ladins (dvoupokojový, 30-35 m2).