Trentino - RIO STAVA FAMILY RESORT & SPA****


Opravdový ráj pro rodiny s dětmi ve Val di Fiemme, mezi nejkrásnějšími údolími v Alpách. Obklopen zelení, jen 10 minut pěšky od obce Tesero.Pok dni stráveném na horách si rodiče mohou užívat ve wellness s vnitřním i venkovním bazénem, zatímco děti budou objevovat svět zábavy v prostorné herně s profesionálním animačním týmem. Služby Wellness, venkovní bazén, krytý bazén, vířivka, sauna, fitness, parkoviště, miniclub, možnost zapůjčení jízdních kol zdarma, herna, Wi-FI. Celý popis

Trentino - RIO STAVA FAMILY RESORT & SPA****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Trentino - RIO STAVA FAMILY RESORT & SPA****

Opravdový ráj pro rodiny s dětmi ve Val di Fiemme, mezi nejkrásnějšími údolími v Alpách. Obklopen zelení, jen 10 minut pěšky od obce Tesero.Pok dni stráveném na horách si rodiče mohou užívat ve wellness s vnitřním i venkovním bazénem, zatímco děti budou objevovat svět zábavy v prostorné herně s profesionálním animačním týmem.

Služby
Wellness, venkovní bazén, krytý bazén, vířivka, sauna, fitness, parkoviště, miniclub, možnost zapůjčení jízdních kol zdarma, herna, Wi-FI.

Stravování: polopenze s nápoji

Snídaně formou bufetu, odpolední snack, při večeři výběr z menu. Pokrmy jsou připravovány z lokálních surovin z regionu Trentino podle tradičních receptů. Možnost bufetu se saláty, čerstvou a vařenou zeleninou, sýry, ovocem a zákusky. V době jídla jsou voda a vybrané nealkoholické nápoje zdarma. Vhodné i pro celiaky a vegany (na vyžádání).

Ubytování: hotel ****

V hotelu se nachází mnoho pokojů různých kategorií. Všechny pokoje jsou vybaveny v tradičním alpském stylu.
Pokoj Classic – dvoulůžkový pokoj s balkonem nebo terasou, rozkládací gauč, satelitní TV, trezor, telefon, minibar, Wi-Fi, koupelna se sprchovým koutem a fénem, ručníky k bazénu, župany (21 m2)
Pokoj Comfort - dvoulůžkový pokoj s balkonem nebo terasou, rozkládací gauč, satelitní TV, trezor, telefon, minibar, Wi-Fi, koupelna se sprchovým koutem a fénem, ručníky k bazénu, župany (24 m2)
Pokoj Superior – dvoulůžkový pokoj s velkým balkonem, ložnicí s manželskou postelí a rozkládacím gaučem, satelitní TV, trezor, telefon, minibar, Wi-Fi, koupelna se sprchovým koutem a fénem, ručníky k bazénu, župany (24 m2)
Pokoj Junior Suite - dvoulůžkový pokoj s velkým balkonem, ložnicí s manželskou postelí, rozkládacím gaučem a křesly, satelitní TV, trezor, telefon, minibar, Wi-Fi, koupelna se sprchovým koutem a fénem, ručníky k bazénu, župany (30 m2)
Hotel dále nabízí pokoje Suite a Family Suite (až pro 6 osob), ceny na vyžádání v naší CK.