Leonardo Club Dead Sea, Mrtvé moře


Využijte slevu FM až 10 % za nákup pobytu v hlavní sezoně (do 31.07.2023) pobytů v termínech 01.09. - 30.11.2023 !!! Automatický upgrade - ubytování v pokojích De Luxe za cenu standardního pokoje. Obrovský hotelový komplex se nachází na pobřeží Mrtvého moře, v blízkosti letoviska Neve Zohar , 5 minut jízdy od centra letoviska Ein Bokek. Má vlastní, dobře vybavenou 400 m dlouhou pláž. Odlety z Prahy, Vídně, Katowic a Krakova. Vybavení : 388 pokojů s veškerým komfortem, včetně standardních pokojů, pokojů Deluxe, rodinných pokojů pro rodiny a apartmány (Mini Suites, Executive Suites, prezidentské apartmá). Většina pokojů má balkon s výhledem na moře. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV se satelitním příjmem, telefonem s hlasovou schránkou, rádiem; K dispozici je také minibar, sejf, vysoušeč vlasů. K vybavení hotelu patří : venkovní bazénový komplex pro dospělé a děti, sluneční terasa, dětské hřiště, dětský klub, dobře vybavené... Celý popis

Leonardo Club Dead Sea, Mrtvé moře

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • 7 x ubytování v komfortních 2-lůžkových pokojích
  • automatický upgrade - ubytování v pokojích De Luxe za cenu standardního pokoje
  • stravování formou all inclusive s nealko nápoji, čaj, káva, izraelské pivo a víno, výběr dortů, lehkých jídel, zmrzliny, snídaně formou bohatých bufetových stolů, oběd výběr z několika jídel, večeře formou bohatých bufetových stolů
  • letecká přeprava pravidelnou linkou, incl.let. poplatky a taxy
  • transfer z letiště do hotelu a zpět
  • 1 x odbavené zavazadlo (do 23 kg /osoba)(zpáteční)
  • léčba psoriázy, vitiliga, atopického Ekzému (slunění, procházky, koupání)(mimo léčebných procedur)
  • neomezený vstup do spa centra (od 18 let)
  • vstup do business centra; fax, internet, e-mail, knihovna
  • vlastní pláž se slunečníky a lehátky
  • pojištění CK proti úpadku
  • technický delegát na telefonu (v češtině)
  • asistence zahr.partnera (ruština, angličtina)

Cena nezahrnuje

  • příplatek za jednolůžkový pokoj
  • pojištění úhrady léčebných výloh v zahraničí a pojištění storna zájezdu:
  • A60 PANDEMIC s rozšířeným krytím nákladů spojených s COVID 19 - 85,- Kč /den- nutný pro vstup do země

Výlety

  • celodenní exkurze Jeruzaléma(min.2 osoby) ( výklad v češtině s certifikovaným průvodcem - nutno objednat předem !)
  • celodenní exkurze ke Galilejskému jezeru (výklad v angličtině s certifikovaným průvodcem)
  • půldenní exkurze na Massadu & Ein Gedi(výklad v angličtině s certifikovaným průvodcem)

Popis zájezdu

Leonardo Club Dead Sea, Mrtvé moře

Využijte slevu FM až 10 % za nákup pobytu v hlavní sezoně (do 31.07.2023) pobytů v termínech 01.09. - 30.11.2023 !!!

Automatický upgrade - ubytování v pokojích De Luxe za cenu standardního pokoje.

Obrovský hotelový komplex se nachází na pobřeží Mrtvého moře, v blízkosti letoviska Neve Zohar, 5 minut jízdy od centra letoviska Ein Bokek. Má vlastní, dobře vybavenou 400 m dlouhou pláž.

Odlety z Prahy, Vídně, Katowic a Krakova.

Vybavení: 388 pokojů s veškerým komfortem, včetně standardních pokojů, pokojů Deluxe, rodinných pokojů pro rodiny a apartmány (Mini Suites, Executive Suites, prezidentské apartmá). Většina pokojů má balkon s výhledem na moře. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV se satelitním příjmem, telefonem s hlasovou schránkou, rádiem; K dispozici je také minibar, sejf, vysoušeč vlasů.
K vybavení hotelu patří: venkovní bazénový komplex pro dospělé a děti, sluneční terasa, dětské hřiště, dětský klub, dobře vybavené solárium, které se nachází na střeše; stolní tenis, volejbalové hřiště na pláži, minigolf.
Minerální SPA komplex, zahrnuje krytý bazén s vodou z Mrtvého moře - vyhřívaný, suchou a mokrou saunu, jacuzzi, posilovnu, masáže, relaxační místnost s výhledem na Mrtvé moře, kosmetický salon, lázeňské a wellness procedury s použitím kosmetických přípravků značky Mineral Care.

Stravování: Hotel poskytuje služby all inclusive: 5 jídel během dne a lehké občerstvení, nealkoholické nápoje, čaj, káva, pivo, víno a další alkoholické nápoje místní výroby - po celý den a bez omezení.

Hotel nabízí řadu zasedacích místností, které jsou na samostatném podlaží a jsou speciálně vybavené pro pořádání setkání, přednášek a seminářů s kapacitou až 1500 osob; velké prostorné lobby je určeno jak pro posezení v klidné atmosféře, tak i pro větší společenské akce; kavárna, bar, restaurace.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

3 hlavní jídla denně, nealkoholické nápoje, místní víno a pivo, zmrzlina, dorty, alkoholické nápoje

Doprava: letecky

pravidelná linka, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel ****

ubytování ve 2 lůžkových pokojích, většinou s balkonem, krásným výhledem na moře, klimatizace, sociální zařízení s vanou, WC a fénem, TV/SAT, telefon, wi-fi za poplatek, rádio, mini bar a trezor. Ubytování v suitách na vyžádání. Možnost ubytování 2 dospělí+3 děti (2-18)v pokojích typu Deluxe - na vyžádání. Maximálně 3 osoby na pokoji (TRPL pokoj).
check in: od 15:00
check out: do 11:00