Leonardo Plaza, Mrtvé moře

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze
žádný termín od 4. prosince 2023

Cena zájezdu

od 34 760 Kč


Chcete poznat jedinečnou přírodní památku? Voda z Mrtvého moře a unikátní pouštní klima mají pozitivní účinky na lidské zdraví. Hotel Leonardo Plaza nabízí komfortní ubytování s krásným výhledem na Mrtvé moře a pouštní pohoří, lázeňské služby i zábavní programy pro rodiny s dětmi. Hotel se nachází v letovisku Neve Zohar a je vzdálen 3 minuty jízdy od turistického centra Ein Bokek. Má vlastní pláž s lehátky, slunečníky a ručníky – transfer k moři od hotelu zdarma každých 20 minut elektrickým vláčkem. Odlety z Prahy, Vídně, Katowic a Krakova. Vybavení: 280 prostorných pokojů včetně standardních pokojů, pokoje SUNc s velkými balkony pod dřevěnými stříškami; pokoje Garden v prvním patře mají vstup na vlastní předzahrádku. Všechny pokoje s výhledem na Mrtvé moře a Judskou poušť, některé z nich - s výhledem na bazén, vhodné pro rodiny s dětmi - až pro 4 osoby. Hotel nabízí venkovní bazén, dětský bazén, (bazény v zimě vyhřívané); dětský... Celý popis

Leonardo Plaza, Mrtvé moře

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • 7 x ubytování v komfortních 2-lůžkových pokojích
  • snídaně formou bohatých bufetových stolů
  • večeře formou bohatých bufetových stolů
  • letecká přeprava pravidelnou linkou, incl.let. poplatky a taxy
  • transfer z letiště do hotelu a zpět
  • 1 x odbavené zavazadlo (do 23 kg /osoba)(zpáteční)
  • léčba psoriázy, vitiliga, atopického Ekzému (slunění, procházky, koupání)(mimo léčebných procedur)
  • neomezený vstup do spa centra (od 18 let)
  • vstup do business centra; fax, internet, e-mail, knihovna
  • pojištění CK proti úpadku
  • technický delegát na telefonu (v češtině)
  • asistence zahr.partnera (ruština, angličtina)

Cena nezahrnuje

  • příplatek za jednolůžkový pokoj
  • pojištění úhrady léčebných výloh v zahraničí a pojištění storna zájezdu:
  • A60 PANDEMIC s rozšířeným krytím nákladů spojených s COVID 19 - 85,- Kč /den- nutný pro vstup do země

Výlety

  • celodenní exkurze Jeruzaléma(min.2 osoby) ( výklad v češtině s certifikovaným průvodcem - nutno objednat předem !)
  • celodenní exkurze ke Galilejskému jezeru (výklad v angličtině s certifikovaným průvodcem)
  • půldenní exkurze na Massadu & Ein Gedi(výklad v angličtině s certifikovaným průvodcem)

Popis zájezdu

Leonardo Plaza, Mrtvé moře

Chcete poznat jedinečnou přírodní památku? Voda z Mrtvého moře a unikátní pouštní klima mají pozitivní účinky na lidské zdraví.

Hotel Leonardo Plaza nabízí komfortní ubytování s krásným výhledem na Mrtvé moře a pouštní pohoří, lázeňské služby i zábavní programy pro rodiny s dětmi.

Hotel se nachází v letovisku Neve Zohar a je vzdálen 3 minuty jízdy od turistického centra Ein Bokek. Má vlastní pláž s lehátky, slunečníky a ručníky – transfer k moři od hotelu zdarma každých 20 minut elektrickým vláčkem.

Odlety z Prahy, Vídně, Katowic a Krakova.

Vybavení: 280 prostorných pokojů včetně standardních pokojů, pokoje SUNc s velkými balkony pod dřevěnými stříškami; pokoje Garden v prvním patře mají vstup na vlastní předzahrádku.
Všechny pokoje s výhledem na Mrtvé moře a Judskou poušť, některé z nich - s výhledem na bazén, vhodné pro rodiny s dětmi - až pro 4 osoby.
Hotel nabízí venkovní bazén, dětský bazén, (bazény v zimě vyhřívané); dětský klub se širokou paletou kreativních a zábavních akcí; wellness centrum: Thalassa International Center - jediné svého druhu v Izraeli, postaveno na základě zásad slavného francouzského letoviska zahrnuje bazén, bazén s vodou z Mrtvého moře, finskou saunu, tureckou lázeň, studenou vodou, jacuzzi, masáž, sirovodíkové lázně, fitness, salon krásy. Thalassa International Center Mrtvého moře kombinuje unikátní thalassoterapeutické programy s tradičními postupy léčitelství v oblasti Mrtvého moře.
Kromě toho hotel nabízí konferenční a banketové prostory až pro 350 osob, business centrum, místnost pro bridge, restaurace, kavárnu, živou zábavu-hudbu ve večerních hodinách.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Doprava: letecky

pravidelná linka a zpět, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel ****

ubytování ve 2 lůžkových pokojích s klimatizací, sociálním zařízením s WC, TV/SAT, telefonem, wi-fi za poplatek, rádiem, minibarem a trezorem, fénem a koutkem na přípravu kávy nebo čaje.
check in: od 15:00
check out: do 11:00