Paphos - ANEMI HOTELS & SUITES ****


Poloha: Nově zrenovovaný apartmánový hotel Anemi se nachází v samotném srdci letoviska Paphos, blízko historickým památkám, obchodům, restauracím, ale zároveň pouhých 300 metrů od pláže. Leží uprostřed krásného udržovaného areálu s bazénem a sluneční terasou s lehátky, obklopen vzrostlými stromy. Nabízí tak soukromí a klid uprostřed centra letoviska. Hotel je vhodný jak pro mladé páry, tak pro rodiny s dětmi. Vzdálenosti Pláž: cca 300 m Centrum města: 0 m Letiště: cca 135 km Pláž: Městská písečná pláž se nachází cca 300 m od hotelu. Rozprostírá se kolem promenády vedoucí k přístavu a hradu, na který se z pláže naskýtá krásný výhled. V docházkové vzdálenosti od pláže je mnoho kaváren a barů. K dispozici jsou lehátka (za poplatek). Je zde také pestrá nabídka vodních sportů (za poplatek). Celý popis

Paphos - ANEMI HOTELS & SUITES ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Paphos - ANEMI HOTELS & SUITES ****

Poloha: Nově zrenovovaný apartmánový hotel Anemi se nachází v samotném srdci letoviska Paphos, blízko historickým památkám, obchodům, restauracím, ale zároveň pouhých 300 metrů od pláže. Leží uprostřed krásného udržovaného areálu s bazénem a sluneční terasou s lehátky, obklopen vzrostlými stromy. Nabízí tak soukromí a klid uprostřed centra letoviska. Hotel je vhodný jak pro mladé páry, tak pro rodiny s dětmi.

Vzdálenosti Pláž: cca 300 m
Centrum města: 0 m
Letiště: cca 135 km

Pláž: Městská písečná pláž se nachází cca 300 m od hotelu. Rozprostírá se kolem promenády vedoucí k přístavu a hradu, na který se z pláže naskýtá krásný výhled. V docházkové vzdálenosti od pláže je mnoho kaváren a barů. K dispozici jsou lehátka (za poplatek). Je zde také pestrá nabídka vodních sportů (za poplatek).

Stravování: polopenze

Bez stravy. Za příplatek je možné dokoupit snídaně nebo polopenzi formou bufetu.
K dispozici jsou po celý den nápoje a občerstvení v baru u bazénu nebo v kavárně (za poplatek). Široký výběr místní i mezinárodní kuchyně si můžete vychutnat v á la carte restauraci.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: V hotelu se nachází recepce 24h, restaurace, bar, kavárna, bazén s lehátky, konferenční místnost, business centrum, posilovna, prádelna, parkoviště. Mezi služby hotelu patří také pétanque, pokojová služba. Wi-Fi připojení je k dispozici v celém hotelu zdarma.

Všechny pokoje jsou navrženy s ohledem na maximální luxus, eleganci a pohodlí. Hotel nabízí dvoulůžková studia s možností přistýlky a apartmány až pro 4 osoby typu Superior nebo Deluxe Suite. Studia i apartmány jsou vybaveny velkou manželskou postelí, rozkládací pohovkou, nádhernou novou koupelnou, plně vybavenou kuchyní a balkonem nebo terasou. Nabízí TV/SAT, lednici, mikrovlnou troubu, kávovar, toaster, fén, Wi-Fi, klimatizaci, sejf (za poplatek), župan a pantofle. Apartmány mají oddělenou ložnici s manželskou postelí, kuchyň s jídelní částí a koupelnu se sprchou nebo vanou. Dětská postýlka je na vyžádání zdarma.