Paphos - VERONIKA ***


Proč právě sem: Oblíbený hotel s přátelskou atmosférou Krásná zahrada, která poskytuje stín u bazénu Zábavní i nákupní možnosti na dosah Poloha: Velmi žádaný a oblíbený hotel s příjemnou rodinnou atmosférou, postavený v kyperském stylu se nachází v klidnější oblasti letoviska Paphos, která je přezdívaná "Malou paphoskou riviérou". Hotel je vzdálen cca 15 minut chůze od centra a cca 30 minut od rybářského přístavu. Hotel je zasazený do velmi pěkné zahrady se vzrostlými stromy a nabízí tak příjemný stín u bazénu. V okolí hotelu se nacházejí obchody, restaurace, bary, lékárna. Vodní park a minigolf jsou ve vzdálenosti cca 15 minut chůze. Nejbližší bankomat a lékárna jsou cca 200 m. Během pobytu doporučujeme návštěvu unikátních pamětihodností Paphosu, procházky do okolí a za návštěvu stojí vyhlášená písečná pláž Coral Bay, kam se lze pohodlně dopravit místním linkovým autobusem. Zde je bohatá nabídka vodních sportů (za poplatek)... Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Paphos - VERONIKA ***

Proč právě sem: Oblíbený hotel s přátelskou atmosférou
Krásná zahrada, která poskytuje stín u bazénu
Zábavní i nákupní možnosti na dosah

Poloha: Velmi žádaný a oblíbený hotel s příjemnou rodinnou atmosférou, postavený v kyperském stylu se nachází v klidnější oblasti letoviska Paphos, která je přezdívaná "Malou paphoskou riviérou". Hotel je vzdálen cca 15 minut chůze od centra a cca 30 minut od rybářského přístavu. Hotel je zasazený do velmi pěkné zahrady se vzrostlými stromy a nabízí tak příjemný stín u bazénu. V okolí hotelu se nacházejí obchody, restaurace, bary, lékárna. Vodní park a minigolf jsou ve vzdálenosti cca 15 minut chůze. Nejbližší bankomat a lékárna jsou cca 200 m. Během pobytu doporučujeme návštěvu unikátních pamětihodností Paphosu, procházky do okolí a za návštěvu stojí vyhlášená písečná pláž Coral Bay, kam se lze pohodlně dopravit místním linkovým autobusem. Zde je bohatá nabídka vodních sportů (za poplatek).

Vzdálenosti Pláž: cca 480 m
Centrum: cca 1200 m

Pláž: Nejbližší pěkně upravená městská písečná pláž s pozvolným vstupem do vody je od hotelu vzdálena cca 480 m, kde se nachází veškeré vybavení – pronájem slunečníků a lehátek, převlékárny, sprchy, toalety, malá restaurace. Cesta na pláž od hotelu vede ulicí, kde jsou restaurace, bary, obchody.

Sport a zábava: Bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, kulečník (za poplatek). Slunečníky a lehátka na pláži a vodní sporty jsou za poplatek.

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.

Doplňující informace: Web hotelu

Stravování: polopenze

Polopenze - snídaně i večeře formou bufetu. Za příplatek je možná i plná penze.

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, výtah, salónek a kavárna s TV/SAT, místnost s možností bezplatného zapůjčení žehličky, restaurace, vnitřní a venkovní bar, snackbar a kavárna. Velká zahrada a parkoviště. Možnost zakoupení adaptéru. V prostorách recepce a salónku je k dispozici Wi-Fi připojení (za poplatek).

K dispozici jsou jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek. Rodinné pokoje pro 4 osoby tvoří jedna větší místnost se 2 pevnými lůžky a 2 přistýlkami. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací (zdarma), fénem, telefonem, TV/SAT, chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem na bazén, zahradu nebo na letovisko. Trezor na recepci za poplatek. Dětskou postýlku a ubytování s infantem je možné vyžádat (celkový počet osob vč. infanta nesmí přesáhnout celkovou kapacitu ubytovací jednotky).