Hévíz - Naturmed Hotel Carbona, 3 noci na přelomu roku, včetně Silvestra i Vánoc

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Vlastní komfortní hotelové lázně - v županu přímo k bazénům. Vše pod jednou střechou, koupání po celý rok, bazény a sauny včetně termálních bazénů. 1x dítě do 10 let zcela zdarma s polopenzí na přistýlce s 2 plně platícími osobami. Hotel****superior blízko centra Hévízu. Dokonalý komfort a pohodlí. Rekreační pobyty na přelomu roku 2018, 4 dny/3 noci v rámci Silvestrovského pobytu je v ceně již zahrnut poplatek za Gala Večeři All Inclusive (včetně dětských cen). NaturMed Hotel Superior Carbona**** je komfortně zařízený hotelový komplex situovaný přímo v centru Hévízu. Lázeňské oddělení, bazénový svět a velmi široká a pestrá nabídka pro volný čas s příjemnou zahradou nabízí mnoho jak pro wellness pobyty, tak pro relaxaci všech generací. K dispozici je recepce, restaurace Attila, kavárna a džusový bar, bazénový bar Neptun a pivní bar Carolina, dětské hřiště, zahrada, výtah, parkoviště, kosmetika, pedikúra a manikúra, půjčovna kol... Celý popis

Hévíz - Naturmed Hotel Carbona, 3 noci na přelomu roku, včetně Silvestra i Vánoc

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Hévíz - Naturmed Hotel Carbona, 3 noci na přelomu roku, včetně Silvestra i Vánoc

Vlastní komfortní hotelové lázně - v županu přímo k bazénům.
Vše pod jednou střechou, koupání po celý rok, bazény a sauny včetně termálních bazénů.
1x dítě do 10 let zcela zdarma s polopenzí na přistýlce s 2 plně platícími osobami.
Hotel****superior blízko centra Hévízu.
Dokonalý komfort a pohodlí.

Rekreační pobyty na přelomu roku 2018, 4 dny/3 noci v rámci Silvestrovského pobytu je v ceně již zahrnut poplatek za Gala Večeři All Inclusive (včetně dětských cen).

NaturMed Hotel Superior Carbona**** je komfortně zařízený hotelový komplex situovaný přímo v centru Hévízu. Lázeňské oddělení, bazénový svět a velmi široká a pestrá nabídka pro volný čas s příjemnou zahradou nabízí mnoho jak pro wellness pobyty, tak pro relaxaci všech generací. K dispozici je recepce, restaurace Attila, kavárna a džusový bar, bazénový bar Neptun a pivní bar Carolina, dětské hřiště, zahrada, výtah, parkoviště, kosmetika, pedikúra a manikúra, půjčovna kol, kadeřník, prodej suvenýrů. Možnost léčebných procedur v rozsáhlém lázeňském oddělení přímo v hotelu. Velmi komfortně zařízené WELLNESS CENTRUM: letní zahradní areál s lehátky a vodní svět se zážitkovým bazénem (cca 300m2, po renovaci, která proběhla na podzim 2016), dětský bazén, vnitřní bazén (12x25 m), 2 vnitřní termální bazény (cca 33-37°C), Saunový svět s finskou saunou, aroma kabinou, tepidáriem a parní lázní), fitness, solná jeskyně, Kneippův bazének, odpočívárna. Různé sportovní programy dle aktuální hotelové nabídky (ranní gymnastika, Tai Chi aj), živá hudba během týdne, kosmetický salon.
Koupání: vnitřní i venkovní hotelové bazény včetně termálních bazénů, termální jezero cca 500m vzdálené.

Hévíz - unikátní přírodní termální jezero s rašelinovým dnem je největším léčivým jezerem na světě s možností koupání. Nachází se jen 6 km od Balatonu. Teplota vody se pohybuje v létě okolo 33 - 35°C, v zimě cca 26-28°C. Léčivé bahno a voda představují základ místní balneoterapie (termální koupele + pitná kúra). Další podrobnější informace najdete v rubrice "Popis destinace".


Stravování: polopenze

polopenze, snídaně i večeře formou bufetových stolů.

Ubytování: hotel ****

2- lůžkový pokoj STANDARD, cca 20 m2, sprcha a WC, TV+SAT, telefon, rádio, sejf, klimatizace, WiFi připojení, balkon.
2- lůžkový pokoj STANDARD PLUS, cca 22 m2, sprcha a WC, TV+SAT, telefon, rádio, sejf, klimatizace, WiFi připojení, balkon - navíc Premium kosmetika do koupelny.
2- lůžkový pokoj SUPERIOR, cca 25 m2, vybavením jako pokoj Standard Plus + navíc varná konvice - sada na přípravu kávy/čaje (denně doplňována). Cena na dotaz.