Mosonmagyaróvár - 1 denní termální lázně MOŠOŇ - bez ubytování

Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Mošoň :  Město  Magyaróvár  (v doslovném překladu  Maďarský starý hrad ) vzniklo spojením vesnic Mošoň, Magyaróvár a Lucson v r. 1939. Leží při soutoku řeky Litavy do mošoňského ramene Dunaje v severozápadním cípu Maďarska. Město má 17 mostů, krásné historické centrum s pěší promenádou, s mnoha obchody a restauracemi. Lázně tvoří sedací bazén – teplota vody 38 ºC, dětský bazén, krytý i venkovní plavecký bazén – vše vyhřívané. Lze využít 2 sauny, masáže, kadeřník a pedikúra. K dispozici je občerstvení a dobré víno v areálu lázní. Termální voda je bohatá na minerály, jód, účinná při léčbě pohybového ústrojí, svalových onemocnění, poruch páteře, revmatických, nervových a dalších onemocnění. Doporučujeme si vzít plavky, osušku, župan a gumové přezůvky. Program : Odjezd z Brna v 6:30 hod .-  Nádražní 16 (bývalé městské lázně na ulici Kopečné) , přes Bratislavu, Maďarsko. U sobotních termínů zastávka na místní tržišti s možností... Celý popis

Mosonmagyaróvár - 1 denní termální lázně MOŠOŇ - bez ubytování

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Mosonmagyaróvár - 1 denní termální lázně MOŠOŇ - bez ubytování

Poloha: Mošoň :  Město  Magyaróvár  (v doslovném překladu  Maďarský starý hrad ) vzniklo spojením vesnic Mošoň, Magyaróvár a Lucson v r. 1939. Leží při soutoku řeky Litavy do mošoňského ramene Dunaje v severozápadním cípu Maďarska. Město má 17 mostů, krásné historické centrum s pěší promenádou, s mnoha obchody a restauracemi.
Lázně tvoří sedací bazén – teplota vody 38 ºC, dětský bazén, krytý i venkovní plavecký bazén – vše vyhřívané. Lze využít 2 sauny, masáže, kadeřník a pedikúra. K dispozici je občerstvení a dobré víno v areálu lázní. Termální voda je bohatá na minerály, jód, účinná při léčbě pohybového ústrojí, svalových onemocnění, poruch páteře, revmatických, nervových a dalších onemocnění.
Doporučujeme si vzít plavky, osušku, župan a gumové přezůvky.

Program: Odjezd z Brna v 6:30 hod .-  Nádražní 16 (bývalé městské lázně na ulici Kopečné) , přes Bratislavu, Maďarsko. U sobotních termínů zastávka na místní tržišti s možností nákupů (maďarské klobásy, nakládané papriky, bílý chléb, víno, pálenka). Pak následuje   koupání v termálních lázních.  Odjezd z lázní do typické maďarské čárdy (17:00–18:30), možnost večeře: 1.500 – 3.500 HUF, jídelníček je i ve slovenštině, nabídka obsahuje téměř 100 maďarských specialit, odjezd do ČR. Příjezd do Brna cca ve 21:00.

Vstupy do lázní: Dospělí 330 Kč Děti a studenti (6-18 let) 250 Kč Sauna 2.170 HUF Poplatek za kabinku 1.860 HUF / venkovní Poplatek za kabinku 2.325 HUF / vnitřní Vstup do Wellness 4.185 HUF P latba vstupného je možná v buse v českých korunách.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či ternímů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!