Baa Atol - Hotel Royal Island Resort & Spa *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Resort se nachází na Baa Atolu, 118 km od letiště v Male. Transfer místním letadlem a poté člunem trvá cca 30 minut. Pláž: Celý resort obklopuje nádherná pláž s bílým pískem. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA . Vodní sporty za poplatek. Vybavení: Hostům je k dispozici recepce, Wi-Fi (v recepci zdarma), restaurace, a la carte restaurace, bar u bazénu, dva další bary, SPA centrum, masáže (za poplatek), fitness, squash, tenis, stolní tenis, badminton, vodní sporty a potápěčská škola (za poplatek). Doporučujeme: Vyhledávaný resort, umístěný na pohádkově krásném ostrově uprostřed křišťálově čistých vod Indického oceánu, nabízí klientům dostatek soukromí pro strávení romantické dovolené ve dvou, ale i pro rodiny s dětmi. V ceně zájezdu je zahrnuto: • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku * • transfery do pobytového místa a zpět • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu •... Celý popis

Baa Atol - Hotel Royal Island Resort & Spa *****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Baa Atol - Hotel Royal Island Resort & Spa *****

Poloha: Resort se nachází na Baa Atolu, 118 km od letiště v Male. Transfer místním letadlem a poté člunem trvá cca 30 minut.

Pláž: Celý resort obklopuje nádherná pláž s bílým pískem. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA . Vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici recepce, Wi-Fi (v recepci zdarma), restaurace, a la carte restaurace, bar u bazénu, dva další bary, SPA centrum, masáže (za poplatek), fitness, squash, tenis, stolní tenis, badminton, vodní sporty a potápěčská škola (za poplatek).

Doporučujeme: Vyhledávaný resort, umístěný na pohádkově krásném ostrově uprostřed křišťálově čistých vod Indického oceánu, nabízí klientům dostatek soukromí pro strávení romantické dovolené ve dvou, ale i pro rodiny s dětmi.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku *
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 1. 7. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 1. 7. 2019.

Stravování: plná penze

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci. Při zakoupení zájezdu do 31. 8. 2019 plná penze (snídaně, oběd a večeře v hlavní restauraci formou bufetu) za cenu polopenze. Možnost dokoupení all inclusive: plná penze formou bufetu (snídaně, oběd, večeře), občerstvení během dne formou snacku, neomezené množství vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů a koktejlů místní výroby během dne (od 10:00 do 01:00 h) ve vybraných barech a restauracích. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel *****

Dřevěné, moderně zařízené plážové vilky se sociálním zařízením (vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny telefonem, minibarem, trezorem a příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje. Maximální obsazenost tři dospělí.