Gaafu Dhaalu Atol - Hotel Amari Havodda Maldives *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Resort se nachází na ostrově Thinadhoo v oblasti atolu Gaafu. Transfer místním letadlem a poté rychlým člunem trvá cca 60 minut. Pláž: Překrásná bílá pláž lemuje celý ostrov. Nedotčené korály a pestrý podmořský život přímo vybízí ke šnorchlování a potápění. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA. Vodní sporty za poplatek. Vybavení: Hostům je k dispozici recepce, Wi-Fi (na celém ostrově zdarma), internetový koutek, hlavní restaurace, a la carte restaurace, bar, knihovna, „nekonečný“ bazén, SPA centrum, masáže (za poplatek), fitness, tenisový kurt, plážový volejbal, vodní sporty a potápěčské centrum (za poplatek), hlídání dětí, obchod se suvenýry, zdravotní centrum, klenotnictví a zahrada se zeleninou a kořením. Doporučujeme: Obklopen exotickou přírodou, nedotčenými korály a bělostnými plážemi, Amari Havodda nabízí naprosté soukromí na jednom z nejzachovalejších atolů celého souostroví. Luxusní ubytování, vynikající... Celý popis

Gaafu Dhaalu Atol - Hotel Amari Havodda Maldives *****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Gaafu Dhaalu Atol - Hotel Amari Havodda Maldives *****

Poloha: Resort se nachází na ostrově Thinadhoo v oblasti atolu Gaafu. Transfer místním letadlem a poté rychlým člunem trvá cca 60 minut.

Pláž: Překrásná bílá pláž lemuje celý ostrov. Nedotčené korály a pestrý podmořský život přímo vybízí ke šnorchlování a potápění. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA. Vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici recepce, Wi-Fi (na celém ostrově zdarma), internetový koutek, hlavní restaurace, a la carte restaurace, bar, knihovna, „nekonečný“ bazén, SPA centrum, masáže (za poplatek), fitness, tenisový kurt, plážový volejbal, vodní sporty a potápěčské centrum (za poplatek), hlídání dětí, obchod se suvenýry, zdravotní centrum, klenotnictví a zahrada se zeleninou a kořením.

Doporučujeme: Obklopen exotickou přírodou, nedotčenými korály a bělostnými plážemi, Amari Havodda nabízí naprosté soukromí na jednom z nejzachovalejších atolů celého souostroví. Luxusní ubytování, vynikající kuchyně a bezchybný servis uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku *
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 1. 7. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 1. 7. 2019.

Stravování: plná penze

Plná penze. Snídaně, obědy a večeře jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci. Možnost dokoupení all inclusive: občerstvení během dne formou snacku, neomezené množství vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů a koktejlů místní výroby během dne ve vybraných barech a restauracích.

Ubytování: hotel *****

Luxusní plážové vilky s privátní terasou a venkovní koupelnou (vana, sprcha, dvě umyvadla, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny LED TV/SAT, Wi-Fi, telefonem, minibarem, trezorem a příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje. Možnost až dvou přístýlek (druhá přistýlka na vyžádání). Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě. Vodní vily za příplatek.