Lhaviyani Atoll - Komandoo Island Resort ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: kouzelný a oblíbený resort Komandoo byl vystavěn na atolu Lhaviyani a jistě vás nadchne svou izolovaností od moderního světa. Ve vzdálenosti 130km severně od mezinárodního letiště v Malé, v blízkosti známého resortu Kuredu. Letecký transfer trvá cca 40 min. Vybavení: hotel neakceptuje osoby mladší 18 let. Hlavní restaurace Falhu, a la carte restaurace Aqua (konzumace za poplatek), bary Kandu a Thundi, recepce, 50 plážových vil a 15 vodních vil, lázeňské centrum, potápěčské centrum, badminton, diskotéka, stolní tenis, volejbal. Doporučujeme: Doporučujeme: Velmi oblíbený resort, jde o kouzelný ostrov (s úžasnou exotickou vegetací včetně 30letých kokosových palem) v délce zhruba 500m a šířce 100m, v klidné lokalitě, s naprosto ideálními podmínkami pro šnorchlování i hloubkové potápění. Láká hosty na příjemnou atmosféru a slibuje prožití spokojené klidné dovolené. Upozornění: Ubytování na zpětné potvrzení. Obsazení: Možnosti... Celý popis

Lhaviyani Atoll - Komandoo Island Resort ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Lhaviyani Atoll - Komandoo Island Resort ****

Poloha: kouzelný a oblíbený resort Komandoo byl vystavěn na atolu Lhaviyani a jistě vás nadchne svou izolovaností od moderního světa. Ve vzdálenosti 130km severně od mezinárodního letiště v Malé, v blízkosti známého resortu Kuredu. Letecký transfer trvá cca 40 min.

Vybavení: hotel neakceptuje osoby mladší 18 let. Hlavní restaurace Falhu, a la carte restaurace Aqua (konzumace za poplatek), bary Kandu a Thundi, recepce, 50 plážových vil a 15 vodních vil, lázeňské centrum, potápěčské centrum, badminton, diskotéka, stolní tenis, volejbal.

Doporučujeme: Doporučujeme: Velmi oblíbený resort, jde o kouzelný ostrov (s úžasnou exotickou vegetací včetně 30letých kokosových palem) v délce zhruba 500m a šířce 100m, v klidné lokalitě, s naprosto ideálními podmínkami pro šnorchlování i hloubkové potápění. Láká hosty na příjemnou atmosféru a slibuje prožití spokojené klidné dovolené.

Upozornění: Ubytování na zpětné potvrzení.

Obsazení: Možnosti obsazení: XX / XXX (všechny typy pokojů). Hotel neakceptuje děti do 18 let.

Stravování: plná penze

snídaně, za příplatek polopenze, plná penze, all inclusive či all inclusive gold

Snídaně: bufetové

Obědy: bufetové za příplatek

Večeře: bufetové za příplatek

All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu v Falhu restauraci, vybrané rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje během hlavních jídel vč. kávy/čaje a v Kandu baru 08.00–01.00 hod. (minerální voda, červené a bílé víno, pivo, ovocné džusy, campari, whiskey, gin, vodka, rum a brandy – rozlévané do sklenic), 1,5l balené vody na pokoj a den, 20% sleva na nápoje a pokrmy v a la carte restauraci, 50% sleva na balenou vodu v restauraci či baru, nemotorizované vodní sporty (kánoe a windsurfing), 1× výlet lodí. All inclusive gold navíc zahrnuje vybrané koktejly, odpolední kávu/čaj a snacky v Kandu baru, 1× denně doplnění minibaru, balenou vodou, 1× za týden večeři s daným menu v Aqua restauraci, 1× za týden hodinovou masáž v lázeňském centru, 1× za pobyt potápění, 1 x výlet lodí při západu slunce.

Ubytování: hotel ****

plážové vily (54m) vystavěné ze dřeva, součástí je prostorná terasa s výhledem na pláž, lehátka, plážové osušky, koupelna/WC, fén. Jaccuzi plážové vily (76m) nabízí romantický výhled na Indický oceán a jsou jen pár kroků od nádherné laguny, součástí je vlastní malá tropická zahrada s vířivkou, mají prostorné ložnice, deluxe koupelny, dřevěnou terasu s lehátky, plážové osušky a obývací část. Jacuzzi vodní vily (77 m) jsou vystavěné na dřevěných pilířích s romantickým výhledem z částečně zastřešené terasy a schůdky vedoucími přímo do laguny, mají prostorné ložnice, obytnou část, vířivku s výhledem na tyrkysovou lagunu a jsou zařízeny luxusním teakovým nábytkem. Všechny typy ubytování jsou vybaveny klimatizací, příslušenstvím na přípravu kávy/čaje, IDD telefonem, CD/DVD přehrávačem, mají iPOD připojení, minibar, trezor, SAT/TV a přípojku na internet.