Silvestrovská párty v Berlíně

Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Berlín patří k nejnavštěvovanějším místům, kde se turisté loučí s minulým rokem. Jen u Braniborské brány se u příležitosti vítání nového roku sejde kolem jednoho milionu lidí, čímž se z tohoto místa stává největší open – air party. Návštěvníci se mou těšit na bohatý program s hudebními hvězdami, live show, laserové a světelné animace, diskotéku atd. Program: 1.den: Odjezd v ranních hodinách. Po příjezdu nás čeká společná procházka městem, kterou zahájíme na Alexandrově náměstí, jehož nejznámější dominantu tvoří Weltzeituhr – hodiny ukazující čas ve 148 městech světa. Dále zde můžete vidět kostel Panny Marie, Červenou radnici, Berolinahuas, Alexanderhaus nebo Neptunovu fontánu. Zastavíme se u věže Fernsehturm neboli Televizní věže, která je jednou z hlavních ikon města a čtvrtou nejvyšší věží v Evropě. Pokračovat budeme k Muzejnímu ostrovu, jehož pět muzeí tvoří největší muzejní komplex. Najdete tu Staré a Nové muzeum, Národní galerii... Celý popis

Silvestrovská párty v Berlíně

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Silvestrovská párty v Berlíně

Berlín patří k nejnavštěvovanějším místům, kde se turisté loučí s minulým rokem. Jen u Braniborské brány se u příležitosti vítání nového roku sejde kolem jednoho milionu lidí, čímž se z tohoto místa stává největší open – air party. Návštěvníci se mou těšit na bohatý program s hudebními hvězdami, live show, laserové a světelné animace, diskotéku atd.

Program: 1.den: Odjezd v ranních hodinách. Po příjezdu nás čeká společná procházka městem, kterou zahájíme na Alexandrově náměstí, jehož nejznámější dominantu tvoří Weltzeituhr – hodiny ukazující čas ve 148 městech světa. Dále zde můžete vidět kostel Panny Marie, Červenou radnici, Berolinahuas, Alexanderhaus nebo Neptunovu fontánu. Zastavíme se u věže Fernsehturm neboli Televizní věže, která je jednou z hlavních ikon města a čtvrtou nejvyšší věží v Evropě. Pokračovat budeme k Muzejnímu ostrovu, jehož pět muzeí tvoří největší muzejní komplex. Najdete tu Staré a Nové muzeum, Národní galerii, Bode-Museum a Pergamonmuseum, které je největším lákadlem, neboť vystavuje vzácný exponát – Pergamonský oltář. Následně projdeme luxusní třídou Unter den Linden a dojdeme až k Braniborské bráně, kde bude společná procházka ukončena. Následuje individuální volno k oslavám příchodu nového roku.

2.den: Odjezd ve 3:00 hod. Příjezd do ČR v ranních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 9:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
ÚSTÍ NAD LABEM - 10:15 ZASTÁVKA MHD TRMICE GLOBUS, TYRŠOVA UL.

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.