Calheta - SAVOY SACCHARUM RESORT & SPA ****


Poloha: Hotel leží v oblasti Calheta, 35 km od Funchalu a 55 km od letiště. Pláž: Písečná pláž leží přímo u hotelu, vstup přes místní komunikaci po schodech. Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, lounge bar. Sport a zábava: Bazén, masáže, sauna, turecké lázně, vířivka, posilovna. Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Calheta - SAVOY SACCHARUM RESORT & SPA ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Calheta - SAVOY SACCHARUM RESORT & SPA ****

Poloha: Hotel leží v oblasti Calheta, 35 km od Funchalu a 55 km od letiště.

Pláž: Písečná pláž leží přímo u hotelu, vstup přes místní komunikaci po schodech.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, lounge bar.

Sport a zábava: Bazén, masáže, sauna, turecké lázně, vířivka, posilovna.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu. Za příplatek polopenze nebo plná penze.

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, telefon, klimatizace, rychlovarná konvice, minibar, sejf, WiFi připojení, balkón.