Canico de Baixo - QUINTA SPLENDIDA ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel leží v nádherné botanické zahradě v letovisku Caniço de Baixo, 7 km od centra Funchalu a 8 km od letiště. Pláž: Pláž je od hotelu vzdálena 2 km. Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace s kuchyní mezinárodní, středomořskou a thajskou, venkovní bar u bazénu, koktejl bar, wellness bar, vinný sklípek, konferenční sál, internetové připojení, obchod, galerie umění. Sport a zábava: Velký vyhřívaný bazén se sladkou vodou, krytý bazén, rozlehlé wellness centrum (několik druhů masáží, horké kameny, turecké lázně, finská sauna, jacuzzi, pára, koupele ve stylu dálného východu, iglů s ledovou fontánou, kardio fitness centrum), stolní tenis. Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci... Celý popis

Canico de Baixo - QUINTA SPLENDIDA ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Canico de Baixo - QUINTA SPLENDIDA ****

Poloha: Hotel leží v nádherné botanické zahradě v letovisku Caniço de Baixo, 7 km od centra Funchalu a 8 km od letiště.

Pláž: Pláž je od hotelu vzdálena 2 km.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace s kuchyní mezinárodní, středomořskou a thajskou, venkovní bar u bazénu, koktejl bar, wellness bar, vinný sklípek, konferenční sál, internetové připojení, obchod, galerie umění.

Sport a zábava: Velký vyhřívaný bazén se sladkou vodou, krytý bazén, rozlehlé wellness centrum (několik druhů masáží, horké kameny, turecké lázně, finská sauna, jacuzzi, pára, koupele ve stylu dálného východu, iglů s ledovou fontánou, kardio fitness centrum), stolní tenis.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: polopenze

Studia bez stravy. Snídaně nebo polopenze formou bufetu za příplatek.

Ubytování: hotel ****

Studia s vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV se satelitním příjmem, rádiem, fénem, kuchyňským koutem, balkónem nebo terasou. Na vyžádání možnost ubytování s dítětem či dospělou osobu na přistýlce za příplatek v apartmánu.