Canico de Baixo - ROYAL ORCHID ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel leží na útesu v hotelové části letoviska Caniço de Baixo, 2 km od centra městečka a 15 km od Funchalu. Pláž: Hotel leží přímo u moře, přístup po schodišti nebo výtahem, přímý vstup do vody po žebříku. Vybavení: Oblíbený hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar, TV místnost, konferenční sál, WiFi připojení v lobby zdarma. Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, fitness centrum, potápěčské centrum, tenis, billiard, sauna, masáže, jacuzzi, pára. Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Canico de Baixo - ROYAL ORCHID ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Canico de Baixo - ROYAL ORCHID ****

Poloha: Hotel leží na útesu v hotelové části letoviska Caniço de Baixo, 2 km od centra městečka a 15 km od Funchalu.

Pláž: Hotel leží přímo u moře, přístup po schodišti nebo výtahem, přímý vstup do vody po žebříku.

Vybavení: Oblíbený hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar, TV místnost, konferenční sál, WiFi připojení v lobby zdarma.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, fitness centrum, potápěčské centrum, tenis, billiard, sauna, masáže, jacuzzi, pára.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

Snídaně, polopenze formou bohatého bufetu nebo All inclusive.

Ubytování: hotel ****

Prostorná studia skládající se z obývací části s kuchyňským koutem a spací části. Mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, fén, TV se satelitním příjmem, telefon. Možnost jedné přistýlky na vyžádání. Studia s přímým výhledem na moře a balkónem či terasou za příplatek.