Funchal - PESTANA OCEAN BAY ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel leží v západní části Fuchalu, 3 km od centra města a 20 km od letiště. Bezplatný shuttle bus do Funchalu. Pláž: Hotel leží přímo na pláži Praia Formosa. Vybavení: Oblíbený hotel postavený v klasickém portugalském stylu vhodný pro všechny věkoé kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar s živou hudbou, bar u bazénu, konferenční sál, čistírna, společenská místnost, WiFi připojení. Sport a zábava: Venkovní bazén, fitness centrum, vodní sporty na pláži, turecké lázně, welness centrum, masáže, jacuzzi, billiard, animační programy, sauna, stolní tenis. Lehátka a slunečníky za poplatek 2,5 EUR / den. Pro děti: Bazén, hlídání dětí za poplatek. Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se... Celý popis

Funchal - PESTANA OCEAN BAY ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Funchal - PESTANA OCEAN BAY ****

Poloha: Hotel leží v západní části Fuchalu, 3 km od centra města a 20 km od letiště. Bezplatný shuttle bus do Funchalu.

Pláž: Hotel leží přímo na pláži Praia Formosa.

Vybavení: Oblíbený hotel postavený v klasickém portugalském stylu vhodný pro všechny věkoé kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar s živou hudbou, bar u bazénu, konferenční sál, čistírna, společenská místnost, WiFi připojení.

Sport a zábava: Venkovní bazén, fitness centrum, vodní sporty na pláži, turecké lázně, welness centrum, masáže, jacuzzi, billiard, animační programy, sauna, stolní tenis. Lehátka a slunečníky za poplatek 2,5 EUR / den.

Pro děti: Bazén, hlídání dětí za poplatek.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-07:30 - 10:30 snídaně formou bufetu včetně nápojů místní výroby-12:30 - 15:00 oběd formou bufetu včetně nápojů místní výroby-06:30 - 21:00 večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-11:00 - 23:00 nealkohoické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoj s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, telefon, lednice, sejf za poplatek, WiFi připojení, balkón s výhledem na moře. Možnost přistýlky v pokojích typu Junior Suite a Suite Bay. K dispozici i pokoje Superior a Premium.