Funchal - MUTHU RAGA MADEIRA HOTEL ****


Poloha: Hotel se nachází 300 m od Lido Promenády, 20 minut od centra města a 25 km od letiště. Pláž: Pláž je vzdálena cca 10 min. chůze. Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, WiFi v recepci zdarma. Sport a zábava: Venkovní bazén (v zimním období vyhřívaný), fitness centrum. Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Funchal - MUTHU RAGA MADEIRA HOTEL ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Funchal - MUTHU RAGA MADEIRA HOTEL ****

Poloha: Hotel se nachází 300 m od Lido Promenády, 20 minut od centra města a 25 km od letiště.

Pláž: Pláž je vzdálena cca 10 min. chůze.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, WiFi v recepci zdarma.

Sport a zábava: Venkovní bazén (v zimním období vyhřívaný), fitness centrum.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

Snídaně formou bufetu nebo polopenze (večeře formou bufetu nebo servírované).

Ubytování: hotel ****

Moderně zařízené pokoje, vlastní sociální zařízení, balkón, klimatizace, TV, telefon, mini bar, sejf za poplatek. Možnost jedné přistýlky. Pokoj s výhledem na moře za příplatek.