Funchal - ESTALAGEM MONTE VERDE ***

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel se nachází ve Funchalu a 22 km od letiště. Pláž: Pláž je vzdálená 10 minut chůze od Lido Promenády. Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, WiFi připojení v prostorách recepce. Sport a zábava: Bazén. Pro děti: Bazén. Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Funchal - ESTALAGEM MONTE VERDE ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Funchal - ESTALAGEM MONTE VERDE ***

Poloha: Hotel se nachází ve Funchalu a 22 km od letiště.

Pláž: Pláž je vzdálená 10 minut chůze od Lido Promenády.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, WiFi připojení v prostorách recepce.

Sport a zábava: Bazén.

Pro děti: Bazén.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Vlastní sociální zařízení, TV se satelitním příjmem, fén, sejf, výhled do zahrady. Za příplatek pokoje s výhledem na moře. K dispozici třílůžkové pokoje s přistýlkou s výhledem na moře.