Funchal - FOUR VIEWS MONUMENTAL ****


Poloha: Hotel se nachází v blízkosti pobřežní Lido promenády, 2,5km do centra Funchalu. Pláž: Nejbližší pláž 200m od hotelu. Vybavení: Moderní hotel na rušném místě. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, parkoviště, restaurace, bar, společenská místnost s televizí, internet point zdarma, kadeřnictví, obchod, konferenční sál. Sport a zábava: Venkovní bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, fitness centrum, SPA. Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Funchal - FOUR VIEWS MONUMENTAL ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Funchal - FOUR VIEWS MONUMENTAL ****

Poloha: Hotel se nachází v blízkosti pobřežní Lido promenády, 2,5km do centra Funchalu.

Pláž: Nejbližší pláž 200m od hotelu.

Vybavení: Moderní hotel na rušném místě. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, parkoviště, restaurace, bar, společenská místnost s televizí, internet point zdarma, kadeřnictví, obchod, konferenční sál.

Sport a zábava: Venkovní bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, fitness centrum, SPA.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu. Za příplatek polopenze nebo plná penze.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, telefon, balkónem nebo terasou, výhled do krajiny. Na vyžádání možnost jedné přistýlky pro dospělou osobu nebo dítě ve studiu. Studia navíc s kuchyňkým koutem s výhledem na krajinu nebo příplatkem s výhledem na moře.