Funchal - SUITE JARDINS D' AJUDA ***

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel se nachází v západní části Funchalu, nedaleko Lido promenády. V blízkosti hotelu se nachází nákupní centrum Forum Maderia, restaurace, bary, obchody. Centrum Funchalu je 3 km, hotel nabízí bezplatný shuttle bus. Pláž: Nedaleko hotelu se nachází Lido promenáda, která se napojuje na kamenitou pláž Praia Formosa. Vybavení: Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, kavárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma. Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, fitness centrum, turecké lázně, masáže, sauna. Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Funchal - SUITE JARDINS D' AJUDA ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Funchal - SUITE JARDINS D' AJUDA ***

Poloha: Hotel se nachází v západní části Funchalu, nedaleko Lido promenády. V blízkosti hotelu se nachází nákupní centrum Forum Maderia, restaurace, bary, obchody. Centrum Funchalu je 3 km, hotel nabízí bezplatný shuttle bus.

Pláž: Nedaleko hotelu se nachází Lido promenáda, která se napojuje na kamenitou pláž Praia Formosa.

Vybavení: Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, kavárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, fitness centrum, turecké lázně, masáže, sauna.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, klimatizace, fén, sejf, výhled na krajinu. Na vyžádní za příplatek možnost ubytování 3 osoby na přistýlce ve studiu či apartmánu pro 3 osoby.