Radstadt - Apartmány Bergnest **+

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: apartmánový dům se nachází v nadmořské výšce cca 820 m na okraji horského střediska Radstadt. Centrum střediska s restauracemi, obchody a veřejným venkovním bazénem je vzdáleno asi 1,5 km, nejbližší obchod pak asi 1 km. Menší lyžařský areál patřící do lyžařské oblasti Salzburger Sportwelt (Radstadt-Altenmarkt) je 3,5 km daleko, větší lyžařský areál této oblasti – Flachau – leží asi 10 km od domu, stejně jako Schladming (Reiteralm). Nástup na upravované běžkařské stopy je asi 500 m od apartmánů (dle sněhových podmínek). Vzdálenosti skiareál Salzburger Sportwelt (Radstadt-Altenmarkt): cca 3,5 km centrum střediska Radstadt: cca 1,5 km běžkařské upravované stopy: cca 500 m Sport a zábava: letní aktivity: cyklotrasy v okolí apartmánů, veřejný venkovní bazén zimní aktivity: lyžařský areál Radstadt-Altenmarkt , Flachau , běžkařské upravované tratě Minimální obsazenost: Minimální obsazenost: 4 os. , maximální obsazenost: 6 os. Celý popis

Radstadt - Apartmány Bergnest **+

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Radstadt - Apartmány Bergnest **+

Poloha: apartmánový dům se nachází v nadmořské výšce cca 820 m na okraji horského střediska Radstadt. Centrum střediska s restauracemi, obchody a veřejným venkovním bazénem je vzdáleno asi 1,5 km, nejbližší obchod pak asi 1 km. Menší lyžařský areál patřící do lyžařské oblasti Salzburger Sportwelt (Radstadt-Altenmarkt) je 3,5 km daleko, větší lyžařský areál této oblasti – Flachau – leží asi 10 km od domu, stejně jako Schladming (Reiteralm). Nástup na upravované běžkařské stopy je asi 500 m od apartmánů (dle sněhových podmínek).

Vzdálenosti skiareál Salzburger Sportwelt (Radstadt-Altenmarkt): cca 3,5 km
centrum střediska Radstadt: cca 1,5 km
běžkařské upravované stopy: cca 500 m

Sport a zábava: letní aktivity: cyklotrasy v okolí apartmánů, veřejný venkovní bazén
zimní aktivity: lyžařský areál Radstadt-Altenmarkt , Flachau , běžkařské upravované tratě

Minimální obsazenost: Minimální obsazenost: 4 os. , maximální obsazenost: 6 os.

Stravování: vlastní

bez stravy, možnost bez stravy, možnost denní objednávky čerstvého pečiva (na vyžádání, za poplatek).

Ubytování: apartmán

apartmánový dům nabízí ubytování v apartmánech pro 4 až 6 osob (85 m2). Apartmány mají předsíň se šatnou, kuchyňský a jídelní kout (sporák se sklokeramickou deskou, trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednička, kávovar, varná konvice, toustovač, základní nádobí), koupelnu (sprcha nebo vana, toaleta, fén), sat. LCD TV. Apartmány mají jednu oddělenou ložnici s dvoulůžkem a rozkládací pohovkou (pro 2 os.), obývací pokoj se sedací soupravou (další 2 lůžka) s kuchyňským koutem. Některé apartmány mají kuchyň oddělenou od obývacího pokoje a mají v koupelně infrasaunu.

Vybavení: úschovna lyží a kol, Wi-Fi, parkoviště.