Bad Gastein - Hotel Elisabethpark ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Bad Gastein, Veřejný krytý plavecký bazén: Skalní termální lázně Felsentherme Bad Gastein 1 km, Možnosti nákupu: Bad Gastein 20 m, Nádraží: Bad Gastein 1 km do kopce, Letiště: Salzburg 95 km, Nadmořská výška: 1000 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Gastein 2 km, Běžecká stopa: Loipe Angertal 3 km, Skibus (nejbližší zastávka): našikmo naproti hotelu 0 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ano, zdarma, Po předchozím nahlášení možnost bezplatného odvozu až k nádraží. Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Půjčovna her, Dětská jídelní židlička: v restauraci. Všeobecné vybavení: Recepce, Hotelová hala/ Lobby: s novým krbem, Společenská místnost, Internetový koutek: zdarma, Business koutek s vybavením (3 terminály, plochá obrazovka, tiskárna) zdarma, WiFi: zdarma v celé budově, Vyhřívaná lyžárna, 5 výtahů, 1 výtah vede přímo do prostorů Wellness, Garáž: přímo vedle hotelu, za poplatek na místě... Celý popis

Bad Gastein - Hotel Elisabethpark ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Bad Gastein - Hotel Elisabethpark ****

Poloha: Centrum: Bad Gastein,
Veřejný krytý plavecký bazén: Skalní termální lázně Felsentherme Bad Gastein 1 km,
Možnosti nákupu: Bad Gastein 20 m,
Nádraží: Bad Gastein 1 km do kopce,
Letiště: Salzburg 95 km,
Nadmořská výška: 1000 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Gastein 2 km,
Běžecká stopa: Loipe Angertal 3 km,
Skibus (nejbližší zastávka): našikmo naproti hotelu 0 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ano, zdarma,
Po předchozím nahlášení možnost bezplatného odvozu až k nádraží.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Půjčovna her, Dětská jídelní židlička: v restauraci.

Všeobecné vybavení: Recepce, Hotelová hala/ Lobby: s novým krbem, Společenská místnost, Internetový koutek: zdarma, Business koutek s vybavením (3 terminály, plochá obrazovka, tiskárna) zdarma, WiFi: zdarma v celé budově, Vyhřívaná lyžárna, 5 výtahů, 1 výtah vede přímo do prostorů Wellness, Garáž: přímo vedle hotelu, za poplatek na místě (50% sleva pro hosty hotelu), a la carte restaurace "Prälatur" s panoramatickým výhledem na kopce Gesteinského masivu, s vinným barem (národní a mezinárodní kuchyně), Skalní bar, Kavárna Sisi (cukrárna s domácí výrobou, bohatý výběr různých druhů káv a čajů), Zahrada: hotelový park cca. 7.500 m2 s možnostmi slunění, Sluneční terasa, Zasedací místnost: 9 místností s kapacitou až 140 osob, Místnost s biliardem.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: Welness nově vybudováno, vstup pro děti je povolen pouze s doprovodem rodiče.
Krytý bazén: 13 x 6 m, Termální krytý bazén s vestavěnou vířivkou, Parní lázeň, 3 finské Sauny, Relaxační místnost s mnoha lehátky, Danarium, Tepidarium, Solná parní lázeň, Zážitkové sprchy, Ručníky pro prostory sauny, čaj a voda zdarma v relaxační místnosti, Otevírací doba: Sauna otevřena denně od 15:00 do 20:00 (od 15:00 do 18:00 jen s oblečením, od 18:00 do 20:00 nudistická).

Zábava v ceně: Moderní Posilovna s kardiopřístroji, denně otevřena od 07:00 do 22:00.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 11:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink: láhev sektu a Mozartovy koule na pokoji při příjezdu, Snídaňový bufet: s koutkem se zdravou výživou, Salátový bufet, na přání je možné připravit dietní a redukční stravu, Večeře (4 chody): Bufet s možností volby (výběr hlavního chodu možný z rybích, masných nebo vegetariánských pokrmů), Tematické večery: 1 x týdně Galavečeře, 1-2 x týdně tematický bufet, každé odpoledne od 16:00 do 17:00 Apres Ski party: svařené víno a dětský punč (bez omezení),
Vánoční večeře (24.12.): Vánoce v parku s návštěvou Weihnachtsmanna,
Silvestrovská večeře: velké gala s živou hudbou a galavečeří.
obvyklá ruská Vánoční party (06.01.).

Ubytování: hotel ****

Klasický čtyřhvězdičkový hotel Elisabethpark s dlouhou tradicí se nachází přímo v centru městečka Bad Gastein.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu po dobu pobytu, Možnost bezplatného zapůjčení obuvi do bazénu, Balkon/Terasa: v některých pokojích, Minibar za poplatek na místě, Rádio, Telefon, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Přístup na internet: zdarma, Trezor: zdarma, Kuřácké pokoje na vyžádání, Pokoje s výhledem do údolí s velkými panoramatickými okny, pokoje s výhledem na hory jsou s balkonem, 50% pokojů je kompletně renovováno. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Vana/Sprcha/WC, ~ 20 m2, 1 lůžko Sprcha/WC, ~ 20 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC, 3. a 4. osoba na rozkládací pohovce ~ 30 m2.