Bad Gastein - Hotel Sonngastein ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Bad Gastein 1,5 km, Veřejný krytý plavecký bazén: termální lázně Felsentherme Bad Gastein 2,5 km, Nádraží: Bad Gastein 3 km, Nadmořská výška: 1.000 m, Běžecká stopa: 200 m od hotelu, Skibus (nejbližší zastávka): před hotelem, ke dráze Schlossalmbahn Bad Hofgastein 10 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ano, zdarma, Hotel leží v části Badbruck, termální lázně Bad Hofgastein vzdáleny cca. 4 km Pro děti: Herna: 1600 m2 velká herna pro děti a mládež od 4 do 16 let s trampolínou, různými míčovými hrami, pohádkovým zámkem, skákacím hradem, prolézačkami, music klubem a dětským kinem, Dětské menu: dětský džusový bar (při hlídání), dětské talíře, dětská jídelní židlička, Hlídací služba 5 x týdně pro děti od 3 - 15 let od 10:00 do 16:00 a od 16:30 do 20:30, Týdenní program dle vývěsky na místě, Vybavení pro nejmenší s přebalovacím pultem, chůvičkou, ohřívačkou lahví zdarma k dispozici... Celý popis

Bad Gastein - Hotel Sonngastein ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Bad Gastein - Hotel Sonngastein ****

Poloha: Centrum: Bad Gastein 1,5 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: termální lázně Felsentherme Bad Gastein 2,5 km,
Nádraží: Bad Gastein 3 km,
Nadmořská výška: 1.000 m,
Běžecká stopa: 200 m od hotelu,
Skibus (nejbližší zastávka): před hotelem, ke dráze Schlossalmbahn Bad Hofgastein 10 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ano, zdarma,
Hotel leží v části Badbruck, termální lázně Bad Hofgastein vzdáleny cca. 4 km

Pro děti: Herna: 1600 m2 velká herna pro děti a mládež od 4 do 16 let s trampolínou, různými míčovými hrami, pohádkovým zámkem, skákacím hradem, prolézačkami, music klubem a dětským kinem, Dětské menu: dětský džusový bar (při hlídání), dětské talíře, dětská jídelní židlička, Hlídací služba 5 x týdně pro děti od 3 - 15 let od 10:00 do 16:00 a od 16:30 do 20:30, Týdenní program dle vývěsky na místě, Vybavení pro nejmenší s přebalovacím pultem, chůvičkou, ohřívačkou lahví zdarma k dispozici.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Světnička s krbem, WiFi: zdarma v hotelové hale, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek Euro 9,-/den, platí se na místě, Restaurace, Piano bar.

Zdarma fitness, wellness: Termální krytý bazén: 12 x 4 m, 30 ° C, 2 vyhřívané venkovní bazény 34 - 36° C, Bio-Parní lázeň, Sauna, 2 x Relaxační místnost pro dospělé, Wellness - Relaxační program: 1 x strečink, 2 x Aquagymnastika, 1 x Gymnastika pro zdravou páteř, 1 x Gymnastika pro zdravá záda, 1 x Fitness trénink pod dohledem trenéra, vlastní kluziště (v ceně zahrnuta půjčovna bruslí), Otevírací doba: viz výpis na místě.

Zábava v ceně: Posilovna: velmi dobře vybavené fitness studio, cca 80 m2, V dětské herně: Stolní tenis,Stolní fotbal,
Pestrý zábavní program s např. karetním večerem, 1 x týdně živá hudba.
Plátno - Kino - obvykle 1 film denně.
Wellness - relaxační program s 1 zimní procházkou a 1 Skisafari (osoba / týden)

Další služby: Platební karty: MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00,
Po předchozí objednávce možnost bezplatného odvozu z a na nádraží Bad Gastein.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet, Odpolední svačina: lehký odpolední bufet, Večeře: 4-chodové menu s možností volby pokrmu, Salátový bufet, Tematické večery: 1 x týdně selský bufet, 1 týdně galavečeře, 1x týdně italský bufet, 3x týdně sýrový bufet, 2x týdně ovocný bufet, 1x týdně štrůdlový bufet.
Vánoční večeře: slavnostní menu 24.12., 25.12. a 26.12.,
Silvestrovská večeře: Silvestrovská zábava s galavečeří, taneční hudbou, půlnoční svačinka, Novoroční brunch.

Ubytování: hotel ****

Zima v Gasteinu, to je čistá relaxace. Žádný masový turismus, žádné davy lidí a nejbližší velkoměsta daleko za horami. Zažijte nezapomenutelnou dovolenou v hotelu Sonngastein, kde je připraveno mnoho zajímavých nabídek pro malé i velké.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Balkon/Terasa, Rádio, Satelitní TV, Přístup na internet: zdarma, Internetové připojení zdarma, Trezor: zdarma. Dětská postýlka není při plném obsazení pokoje k dispozici pro všechny typy pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, strana otočená k lesu, ~ 25 m2, 4 lůžka 2-pokojové rodinné ubytování, Sprcha/WC/Balkon, severní strana/ strana otočená k lesu, ložnice, spojovací dveře do druhého pokoje, koupelna, ~ 44 m2, 2-3 lůžka Sprcha/WC/Balkon, jižní strana, ~ 26 m2, 2-4 lůžka Sprcha/WC/Balkon, jižní strana, ~ 28 m2, 1 lůžko Sprcha/WC/Balkon, ~ 17 m2.