Bad Gastein - MONDI HOLIDAY First-Class Aparthotel Bellevue ****

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Veřejný krytý plavecký bazén: termální lázně Felsentherme Bad Gastein 600 m, Nádraží: Bad Gastein 600 m, Letiště: Salzburg 100 km, Nadmořská výška: 1000 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Stubnerkogellift 600 m, Běžecká stopa: 1,5 km, Skibus (nejbližší zastávka): 50 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ne, Hotel leží v centru města Bad Gastein. Pro děti: Dětská postýlka: zdarma, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: Kids Holidayclub pro děti od 3 let (Po -Pá, cca 4-6 hodin denně) s bezplatnou animací. Všeobecné vybavení: Recepce, Hotelová hala/ Lobby, Výtah, Parkoviště: zdarma, Restaurant/Bistro, Hotelový bar, Zařízení disponuje další, vzdálenější restaurací "Jägerhaus" (cca. 200 m vzdálenou), stejně jako vlastní kolibou přímo u svahu. Zdarma fitness, wellness: Wellness: Vstup dětí do wellness a krytého bazénu pouze v doprovodu rodiče. Krytý bazén: 12 x 6 m, Parní lázeň, Sauna... Celý popis

Bad Gastein - MONDI HOLIDAY First-Class Aparthotel Bellevue ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Bad Gastein - MONDI HOLIDAY First-Class Aparthotel Bellevue ****

Poloha: Veřejný krytý plavecký bazén: termální lázně Felsentherme Bad Gastein 600 m,
Nádraží: Bad Gastein 600 m,
Letiště: Salzburg 100 km,
Nadmořská výška: 1000 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Stubnerkogellift 600 m,
Běžecká stopa: 1,5 km,
Skibus (nejbližší zastávka): 50 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Hotel leží v centru města Bad Gastein.

Pro děti: Dětská postýlka: zdarma, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: Kids Holidayclub pro děti od 3 let (Po -Pá, cca 4-6 hodin denně) s bezplatnou animací.

Všeobecné vybavení: Recepce, Hotelová hala/ Lobby, Výtah, Parkoviště: zdarma, Restaurant/Bistro, Hotelový bar, Zařízení disponuje další, vzdálenější restaurací "Jägerhaus" (cca. 200 m vzdálenou), stejně jako vlastní kolibou přímo u svahu.

Zdarma fitness, wellness: Wellness:
Vstup dětí do wellness a krytého bazénu pouze v doprovodu rodiče.
Krytý bazén: 12 x 6 m, Parní lázeň, Sauna, Otevírací doba: Krytý bazén od 07:00 do 21:00, Sauna od 15:00 do 21:00.

Zábava v ceně: Posilovna.

Další služby: Platební karty: MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 16:00, Odjezd do: 10:00, Předání klíčů: v hotelu Bellevue.

Stravování: vlastní

Strava v ceně: Bez stravy.

Ubytování: apartmán

Užívat si prázdniny plnými doušky a přesto se cítit jako doma - to je moto apartmánového hotelu Mondi-Holiday. Kombinace špičkového hotelu a jedinečné atmosféry je nezapomenutelná. Je na každém se rozhodnout, zda vezme vařečku do ruky sám, nebo se nechá rozmazlovat v hotelu Bellevue vybranými lokálními specialitami.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Telefon, Kabelová TV, všechny apartmány jsou moderně zařízeny. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 4 lůžka, dvoupokojový apartmán B, předsíň, obývací pokoj/ložnice se sklápěcími postelemi, 1 dvoulůžkový pokoj, kuchyňka ~ 50 m2,
2 lůžka, jednopokojový apartmán A, předsíň, obývací pokoj/ložnice se sklápěcími postelemi, kuchyňka, ~ 30 m2,
4 lůžka dvoupokojový apartmán Extra, B výhled do údolí, předsíň, obývací pokoj/ložnice se sklápěcími postelemi, kuchyňka, 1 dvoulůžkový pokoj, ~ 50 m2.