Bad Kleinkirchheim - Hotel Kolmhof ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Bad Kleinkirchheim 200 m, Veřejný krytý plavecký bazén: 200 m, Obchod s potravinami: 200 m, Možnosti nákupu: 200 m, Nádraží: Spittal 30 km, Letiště: Klagenfurt 50 km, Ledovec: Mölltaler Gletscher 60 km, Nadmořská výška: 1.050 m, Lanová dráha: Maibrunnbahn 150 m, Venkovní veřejné koupaliště/jezero: Millstätter See Döbriach 10 km. Pro děti: Dětská postýlka: zdarma, herna, dětské menu, dětská jídelní židlička, hlídání dětí: animační programy pro velké i malé (od 4 let) pouze v červenci a srpnu, dětská chůvička. Všeobecné vybavení: Recepce, hotelová hala/lobby, místnost s TV, světnice s kachlovými kamny, WiFi: zdarma, místnost na obuv, místnost pro jízdní kola, výtah, parkoviště: zdarma, místnost na snídaně, jídelna, možnost restaurace á la carte, bar, sluneční terasa, zahrada, louka na slunění, slunečníky, lehátka, seminární místnost. Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 1000 m2, Vyhřívaný venkovní bazén (13 x 8 m, 1... Celý popis

Bad Kleinkirchheim - Hotel Kolmhof ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Hotel Kolmhof ****

Poloha: Centrum: Bad Kleinkirchheim 200 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: 200 m,
Obchod s potravinami: 200 m,
Možnosti nákupu: 200 m,
Nádraží: Spittal 30 km,
Letiště: Klagenfurt 50 km,
Ledovec: Mölltaler Gletscher 60 km,
Nadmořská výška: 1.050 m,
Lanová dráha: Maibrunnbahn 150 m,
Venkovní veřejné koupaliště/jezero: Millstätter See Döbriach 10 km.

Pro děti: Dětská postýlka: zdarma, herna, dětské menu, dětská jídelní židlička, hlídání dětí: animační programy pro velké i malé (od 4 let) pouze v červenci a srpnu, dětská chůvička.

Všeobecné vybavení: Recepce, hotelová hala/lobby, místnost s TV, světnice s kachlovými kamny, WiFi: zdarma, místnost na obuv, místnost pro jízdní kola, výtah, parkoviště: zdarma, místnost na snídaně, jídelna, možnost restaurace á la carte, bar, sluneční terasa, zahrada, louka na slunění, slunečníky, lehátka, seminární místnost.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 1000 m2,
Vyhřívaný venkovní bazén (13 x 8 m, 1,7 m hluboký), vstup uvnitř a tunel do venkovního bazénu, parní lázeň, bylinková sauna, finská sauna, infrasauna, relaxační místnost, Otevírací doba: dle vývěsky.

Zábava v ceně: Posilovna,
KÄRNTEN CARD: mnoho slev, např.: lanovky v Bad Kleinkirchheim, mýto na překrásnou Nockalmstraße, plavba lodí po jezeře Millstättersee a mnoho dalšího.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet, Večeře (4 chody): mj. vegetariánské, obměňovaný bufet s předkrmy a dezerty, Salátový bufet, Tematické večery: 1 x týdně galavečeře.

Ubytování: hotel ****

Dovolená v Kolmhofu je balzámem pro každou duši. Tento rodinný hotel se již dlouho řadí mezi top-adresy pro dovolenou v Bad Kleinkirchheim. Hotel leží v centru městské části Bach, naproti termálním lázním Therme St. Kathrein.

Vybavení pokojů: Vana nebo sprcha/WC, fén, balkon/terasa, sedací souprava, rozkládací pohovka, telefon, satelitní TV, rustikálně a moderně vybavené pokoje. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, "Kärnten", max. 2 dospělí a 1 dítě, 25 - 30 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, "Juniorsuite Maibrunn", prostorná předsíň, velký obývací pokoj/ložnice (oddělitelné), oddělené WC, 36 - 40 m2, 2 lůžka Vana/Sprcha/WC, ~ 20 m2.