Bad Mitterndorf - Hotel Kogler ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: hotel se nachází v centru horského střediska Mitterndorf, v blízkosti hotelu jsou restaurace, obchody. Termální koupaliště Bad Mitterndorf je pouze 350 m od hotelu, lázně Grimming Therme jsou pak vzdáleny 1,6 km od hotelu, lyžařský areál Tauplitz je 7 km daleko, zastávka skibusu přímo před hotelem. Nebližší upravované běžkařské stopy jsou 200 m od hotelu. Od jara do podzimu nabízí okolí hotelu velké množství pěších tras i tras pro cyklisty i lezecké terény. Oblíbené středisko Hallstatt s mnoha zajištěnými lezeckými trasami via ferrata (obtížnost začátečníci až pokročilí) se nachází asi 30 km od hotelu. Vzdálenosti centrum střediska Mitterndorf: 100 m lázně Grimming Therme: 1,6 km skiareál Tauplitz: 7 km skibus: 0 m Praha: cca 380 km Brno: cca 400 km Sport a zábava: wellness (krytý bazén 10 x 4 m, sauna, parní lázeň, infrasauna, solárium, odpočinková místnost, na objednávku masáže za poplatek). 150 m od hotelu je sportovní... Celý popis

Bad Mitterndorf - Hotel Kogler ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Bad Mitterndorf - Hotel Kogler ****

Poloha: hotel se nachází v centru horského střediska Mitterndorf, v blízkosti hotelu jsou restaurace, obchody. Termální koupaliště Bad Mitterndorf je pouze 350 m od hotelu, lázně Grimming Therme jsou pak vzdáleny 1,6 km od hotelu, lyžařský areál Tauplitz je 7 km daleko, zastávka skibusu přímo před hotelem. Nebližší upravované běžkařské stopy jsou 200 m od hotelu. Od jara do podzimu nabízí okolí hotelu velké množství pěších tras i tras pro cyklisty i lezecké terény. Oblíbené středisko Hallstatt s mnoha zajištěnými lezeckými trasami via ferrata (obtížnost začátečníci až pokročilí) se nachází asi 30 km od hotelu.

Vzdálenosti centrum střediska Mitterndorf: 100 m
lázně Grimming Therme: 1,6 km
skiareál Tauplitz: 7 km
skibus: 0 m
Praha: cca 380 km
Brno: cca 400 km

Sport a zábava: wellness (krytý bazén 10 x 4 m, sauna, parní lázeň, infrasauna, solárium, odpočinková místnost, na objednávku masáže za poplatek). 150 m od hotelu je sportovní hala s lezeckou stěnou a hřištěm na tenis (půjčení vybavení v hotelu).

Stravování: snídaně

snídaně

Ubytování: hotel ****

hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s přistýlkou (18-23 m2, pro 2 dosp. os. a dítě do 17 let) s výhledem na západ nebo východ, ve dvoulůžkových pokojích (cca 24 m2) s výhledem na jih a v rodinných pokojích (cca 30-32 m2, pro 2 dosp. os a 2 děti do 17 let). Všechny pokoje mají koupelnu (sprcha nebo vana, toaleta, fén), kabelová TV, Wi-Fi, telefon, rádio, balkón nebo terasa. Rodinné pokoje mají oddělenou dětskou ložnici se 2 lůžky a obývací pokoj s manželskou postelí a ledničku.

Vybavení: recepce s krbem, restaurace se 2 salónky, bar, úschovna lyží a kol, slunná terasa, wellness, Wi-Fi, parkoviště.