Loser - Altaussee - Chaty Altaussee ****

Ubytování: horská chata Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Vzdálenosti skiareál Loser-Altaussee: 100 m středisko Altaussee: 4 km Sport a zábava: letní aktivity: turistické trasy a cyklotrasy pro horská kola přímo od resortu, půjčovna kol (silniční, horská, elektrická), dětské hřiště, večery s grilováním, koupání v jezeře Altausseer See (asi 4 km) zimní aktivity: lyžařský areál v bezprostřední blízkosti chat, upravované běžkařské tratě Celý popis

Loser - Altaussee - Chaty Altaussee ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Loser - Altaussee - Chaty Altaussee ****

Poloha: Vzdálenosti skiareál Loser-Altaussee: 100 m
středisko Altaussee: 4 km

Sport a zábava: letní aktivity: turistické trasy a cyklotrasy pro horská kola přímo od resortu, půjčovna kol (silniční, horská, elektrická), dětské hřiště, večery s grilováním, koupání v jezeře Altausseer See (asi 4 km)
zimní aktivity: lyžařský areál v bezprostřední blízkosti chat, upravované běžkařské tratě

Stravování: vlastní

bez stravy, možnost dokoupení snídaně nebo polopenze (platba na místě).

Ubytování: horská chata

resort nabízí ubytování v luxusních dřevěných chatách postavených v typickém alpském stylu. Dvoupodlažní chaty pro 4 až 8 osob mají v přízemí vstupní halu se šatnou a lyžárnou (pouze největších chaty), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou (2 lůžka pro děti do 15 let), kabelovou LCD TV, Wi-Fi a plně vybavenou kuchyní (mikrovlnná trouba, indukční sporák s troubou, myčka, kávovar, základní nádobí ad.). V prvním patře se nachází 2 až 3 samostatné ložnice, 1-3 koupelny (vana nebo sprcha, toaleta, fén). Chaty se 3 ložnicemi mají navíc soukromou saunu, největší chaty pak i lyžárnu a úschovnu kol. Všechny chaty mají terasy, některé i balkóny.

Vybavení: recepce, restaurace, bar, prádelna, Wi-Fi, parkoviště.