Damüls - Berghotel Madlener ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Damüls 750 m, Veřejný krytý plavecký bazén: Bad Reuthe 18 km, Obchod s potravinami: Damüls 750 m, Možnosti nákupu: Damüls 750 m, Nádraží: Bludenz 30 km, Letiště: Zürich (CH) 180 km, Nadmořská výška: 1431 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Ugabahn Damüls 350 m, Běžecká stopa: Damüls 800 m, Skibus (nejbližší zastávka): přímo u hotelu, zdarma, každých 15 minut, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ano, zdarma, odvoz k/od Ugabahn na vyžádání, Poloha na okraji města Damüls. Pro děti: Dětská postýlka: na objednávku, Herna: bez hlídání, Dětské menu: na vyžádání, Dětská jídelní židlička: na vyžádání. Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací hala s pohodlnou sedací soupravou, Společenská místnost s krbem, WiFi: zdarma ve vstupní hale, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma dle dostupnosti, Jídelna: zóna polopenze, a la carte Restaurant s hotelovým barem, Terasa: při pěkném počasí... Celý popis

Damüls - Berghotel Madlener ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Damüls - Berghotel Madlener ****

Poloha: Centrum: Damüls 750 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Bad Reuthe 18 km,
Obchod s potravinami: Damüls 750 m,
Možnosti nákupu: Damüls 750 m,
Nádraží: Bludenz 30 km,
Letiště: Zürich (CH) 180 km,
Nadmořská výška: 1431 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Ugabahn Damüls 350 m,
Běžecká stopa: Damüls 800 m,
Skibus (nejbližší zastávka): přímo u hotelu, zdarma, každých 15 minut,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ano, zdarma, odvoz k/od Ugabahn na vyžádání,
Poloha na okraji města Damüls.

Pro děti: Dětská postýlka: na objednávku, Herna: bez hlídání, Dětské menu: na vyžádání, Dětská jídelní židlička: na vyžádání.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací hala s pohodlnou sedací soupravou, Společenská místnost s krbem, WiFi: zdarma ve vstupní hale, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma dle dostupnosti, Jídelna: zóna polopenze, a la carte Restaurant s hotelovým barem, Terasa: při pěkném počasí obsluhována.

Zdarma fitness, wellness: Saunový úsek: ~ 35 m2,
Děti pouze v doprovodu dospělého.
Parní lázeň, Finská sauna, Infrasauna, Relaxační místnost, Otevírací doba: 15:00 - 18:00.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Bohatý snídaňový bufet, Vegetariánské menu na vyžádání, denně od 15:00 do 17:00 Moučník (Káva/čaj za poplatek na místě), Večeře (5 chodů): výběr hlavního chodu - maso, ryba, vegetariánský nebo dětský pokrm, Tématické večery: v neděli Galavečeře s 6-chodovým menu a přivítání sektem.
obvyklá Vánoční večeře (24.12.),
obvyklá Silvestrovská večeře.

Ubytování: hotel ****

Rodinný horský hotel Madlener je půvabně zasazený do krajiny Vorarlbergska, mezi Bregenzerwaldem a velkým údolím Walsertal. Nechte se hýčkat ve wellness nebo kulinářskými lahůdkami v naší restauraci. Užijte si luxus a komfort 4-hvězdičkového hotelu.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, na vyžádání bezplatné zapůjčení županu, Sedací souprava, Rádio, Telefon, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácké pokoje. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC, 26 - 35 m2, 1 lůžko Vana/Sprcha/WC, ~ 25 m2, 2 lůžka Sprcha/WC, ~ 25 m2.