Fendels - Erlebnishotel Fendels ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Fendels 80 m, Veřejný krytý plavecký bazén: Hallenbad Kaunertal 15 km, Možnosti nákupu: vedle hotelu, Nádraží: Landeck 16 km, Letiště: Innsbruck 90 km, Ledovec: Kaunertaler Gletscher 40 km, Nadmořská výška: 1356 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Fendler Bergbahnen Fendels 20 m, Běžecká stopa: Kaunertal Feichten 15 km, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano, Vlastní hotelový autobus: ne, Přímo u vleku, poloha uprostřed lyžařské oblasti, cca 240 km na letiště Mnichov (D). Lyžařská škola, Půjčovna lyží a saní: v bezprostřední blízkosti. 4 km dlouhá sáňkařská dráha přímo od hotelu. Skibus: Pro dojetí na ledovec užít nejprve lanovku na Ried a poté dále autobusem. Pro děti: Dětská postýlka, Herna: ~ 350 m2 Dětské království se zámkem, klouzačkou, stavitelským koutkem, lezeckou stěnou, vlastním malířským a kutilským koutkem a kinem; Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Skákací hrad, Hlídání dětí: denně kromě soboty od... Celý popis

Fendels - Erlebnishotel Fendels ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Fendels - Erlebnishotel Fendels ****

Poloha: Centrum: Fendels 80 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Hallenbad Kaunertal 15 km,
Možnosti nákupu: vedle hotelu,
Nádraží: Landeck 16 km,
Letiště: Innsbruck 90 km,
Ledovec: Kaunertaler Gletscher 40 km,
Nadmořská výška: 1356 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Fendler Bergbahnen Fendels 20 m,
Běžecká stopa: Kaunertal Feichten 15 km,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Přímo u vleku, poloha uprostřed lyžařské oblasti, cca 240 km na letiště Mnichov (D).
Lyžařská škola, Půjčovna lyží a saní: v bezprostřední blízkosti.
4 km dlouhá sáňkařská dráha přímo od hotelu.
Skibus: Pro dojetí na ledovec užít nejprve lanovku na Ried a poté dále autobusem.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna: ~ 350 m2 Dětské království se zámkem, klouzačkou, stavitelským koutkem, lezeckou stěnou, vlastním malířským a kutilským koutkem a kinem; Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Skákací hrad,
Hlídání dětí: denně kromě soboty od 16:00 do 21:00, pro děti od 4 do 13 let, s dětským programem, hodinou pohádek, soutěž v kreslení, kreslení triček, apod.

Všeobecné vybavení: Recepce: Hlavní trezor na recepci (zdarma), Lobby se studnou, moderní hotelová hala s koutkem na víno a koktejly, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma, Místnost na obuv, Lyžárna, 2 výtahy, Parkoviště: zdarma, Jídelna: s otevřeným krbem, A la Carte Restaurant, Pizzerie, Denní bar, Panoramatický bar, Hospoda, vícero slunečních teras s obsluhou.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 800 m2,
Dětem není vstup do wellness povolen.
Krytý bazén: 30 m2 s protiproudem a zabudovanou vířivkou, Parní lázeň, Sauna, Finská sauna, Infrasauna, Relaxační místnost, Vířivá lavice, masážní trysky, Beauty- a Wellness ráj, Kneippovací bazén, Ledová jeskyně, Zážitková sprcha, Dětská a rodinná sauna, Otevírací doba: Krytý bazén denně od 09:00 do 21:00, Saunový úsek: denně od 16:00.

Zábava v ceně: Stolní tenis, Hřiště na fotbal a volejbal, 1 x týdně cyklovýlet pro rodiny, Vyjížďka na koních s občerstvením, Nordic Walking, Procházka po pastvinách s grilováním a občerstvením, Procházka s pochodněmi s průvodcem, Návštěva elektrárny, Putování za bylinkami, Zážitková procházka, Fotbalový turnaj pro dospělé i děti, Mountainbike-Downhill - dle vývěsky na místě.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, Bezbariérový přístup: Ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, každou sobotu: uvítací drink s dovolenkovými informacemi s lektorem lyžování, Snídaňový bufet: s nabídkou zdravých potravin, Bufet s předkrmy: příležitostně, Salátový bufet: denně křupavé saláty, Bufet s dezerty: příležitostně, Večeře (4 chody): výběr ze 3 hlavních chodů - 1 z toho vegetariánský, Tématické večery: tematické bufety: polévkový, selský, mezinárodní,... Vánoční večeře (24.12.): mezi 13:00 a 17:00 Vánoční oslava s Vánočním mužem, Silvestrovská večeře: Silvestrovské menu, půlnoční svačinka, živá hudba, tanec.

Ubytování: hotel ****

V rodinném zážitkovém hotelu Fendels bude dovolená zábavou. Užijte si den, jak se vám zlíbí. Z rozmanité nabídky aktivit - od rozmazlování, přes dětské programy, až po dobrodružství - si jistě vybere každý to své. Hotel má optimální polohu v lyžařské oblasti Fendels, která je ideální pro rodiny a kde se "za rohem" nachází vleky, lyžařská škola, půjčovna lyží a běžkařské stopy.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Fén: v některých pokojích, Za poplatek na místě možnost zapůjčení županu, Balkon/Terasa: dle volby, Rádio, Telefon, Satelitní TV, Trezor: za poplatek na místě, Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů: kromě jednolůžkového a čtyřlůžkového pokoje. Všechny pokoje jsou pohodlně zařízeny.

Typ pokoje: 2-4 lůžka Sprcha/WC/Balkon, výhled na hory, 3. a 4. osoba na rozkládací pohovce, ~ 24 m2, 2-4 lůžka Sprcha/WC/Balkon, Extra, výhled do údolí, s jihozápadním balkonem, 3. a 4. osoba na rozkládací pohovce, ~ 25 m2, 1 lůžko Sprcha/WC, mansardový pokoj se zkosením střechy, ~ 12 m2, 4 lůžka 2-pokojové rodinné ubytování, Sprcha/WC/Balkon, obývací pokoj/ložnice s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, ložnice s dvoulůžkem, jihozápadní balkon, ~ 40 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, Juniorsuite, předsíň se šatnou, samostatné WC, ložnice s dvoulůžkem, ložnice se 2 pohovkami na spaní, oddělena posuvnými dveřmi, jihozápadní balkon, ~ 35 m2.