Filzmoos - Hotel Bischofsmütze ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: V centru, Sousední budova: 150 m, Veřejný krytý plavecký bazén: Vstup pro hosty hotelu Bischofsmütze a sousední budovy zdarma 400 m, Nadmořská výška: 1.057 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Filzmoos 300 m, Běžecká stopa: Filzmoos 300 m, Skibus (nejbližší zastávka): do Flachau přímo před hotelem 10 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne Pro děti: Dětská postýlka. Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost, Světnice, WiFi: za poplatek Euro 10,-/pobyt, platba na místě, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah: v budově Bischofsmütze, Parkoviště: zdarma, Restaurant. Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 70 m2, v hotelu Bischofsmütze, Pro děti od 12 let, pouze v doprovodu dospělého. Krytý bazén, Venkovní sauna ve sněhu, Finská sauna, Biosauna, Infrasauna, Pro hosty sousední budovy je vstup do parku Filzmooser Freizeitpark v ceně. Zábava v ceně: Posilovna: v hotelu Bischofsmütze. Další... Celý popis

Filzmoos - Hotel Bischofsmütze ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Filzmoos - Hotel Bischofsmütze ****

Poloha: V centru,
Sousední budova: 150 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Vstup pro hosty hotelu Bischofsmütze a sousední budovy zdarma 400 m,
Nadmořská výška: 1.057 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Filzmoos 300 m,
Běžecká stopa: Filzmoos 300 m,
Skibus (nejbližší zastávka): do Flachau přímo před hotelem 10 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne

Pro děti: Dětská postýlka.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost, Světnice, WiFi: za poplatek Euro 10,-/pobyt, platba na místě, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah: v budově Bischofsmütze, Parkoviště: zdarma, Restaurant.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 70 m2, v hotelu Bischofsmütze,
Pro děti od 12 let, pouze v doprovodu dospělého.
Krytý bazén, Venkovní sauna ve sněhu, Finská sauna, Biosauna, Infrasauna,
Pro hosty sousední budovy je vstup do parku Filzmooser Freizeitpark v ceně.

Zábava v ceně: Posilovna: v hotelu Bischofsmütze.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet, 1 x týdně koláč zdarma, 1 x týdně odpolední svačina zdarma, Večeře (4 chody), Salátový bufet, Tématické večery: 1x týdně gala večeře, tematický bufet, Vánoční večeře (24.12.), Silvestrovská večeře,
Strava se pro všechny hosty podává v hotelu Bischofsmütze.

Ubytování: hotel ****

Srdečnost, útulnost a zcela jedinečné služby můžete očekávat v hotelu Bischofsmütze ve Filzmoos. Pohodlné koutky, umělecké dřevořezby a mnoho láskyplných detailů všude, kam se člověk podívá. Atmosféra v naší nové "de Luxe" části vám dovolí zapomenout na shon všedních dní již od prvního okamžiku. Sport, zábava, akce a uvolnění. Dovolená v salcburských horách nabízí nezapomenutelné zážitky v každém ročním období.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Balkon/Terasa: u některých pokojů, Minibar: za poplatek na místě, Telefon, Satelitní TV: v obou budovách, Trezor: zdarma. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Sprcha/WC, Bischofsmütze, ~ 20 m2, 2 lůžka Sprcha/WC, sousední budova, ~ 17 m2, 2-3 lůžka Sprcha/WC, sousední budova, obývací pokoj/ložnice s dvoulůžkem a jednolůžkem, ~ 20 m2, 2 lůžka Sprcha/WC, ~ 20 m2.