Gaschurn - First mountain Hotel Montafon

Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Semmering 1 km, Obchod s potravinami: Semmering 1 km, Možnosti nákupu: Semmering 1 km, Nádraží: Semmering 2,5 km, Letiště: Wien-Schwechat 100 km, Nadmořská výška: 1000 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Zauberberg 500 m, Běžecká stopa: Zauberberg 500 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ne. Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Půjčovna her: na recepci, Dětské menu: na vyžádání, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce: v provozu do 24:00, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost: s TV, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma dle dostupnosti, Jídelna, Bar, Diskotéka: Taneční bar v hotelu Panhans přímo v sousedství, Seminární místnost: 10 - 100 osob, Konferenční místnost: 10 - 100 osob. Zábava v ceně: Stolní tenis, Tělocvična - otevřena kdykoliv. Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta... Celý popis

Gaschurn - First mountain Hotel Montafon

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Gaschurn - First mountain Hotel Montafon

Poloha: Centrum: Semmering 1 km,
Obchod s potravinami: Semmering 1 km,
Možnosti nákupu: Semmering 1 km,
Nádraží: Semmering 2,5 km,
Letiště: Wien-Schwechat 100 km,
Nadmořská výška: 1000 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Zauberberg 500 m,
Běžecká stopa: Zauberberg 500 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Půjčovna her: na recepci, Dětské menu: na vyžádání, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce: v provozu do 24:00, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost: s TV, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma dle dostupnosti, Jídelna, Bar, Diskotéka: Taneční bar v hotelu Panhans přímo v sousedství, Seminární místnost: 10 - 100 osob, Konferenční místnost: 10 - 100 osob.

Zábava v ceně: Stolní tenis, Tělocvična - otevřena kdykoliv.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 11:00, Předání klíčů: v hotelu.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet, Salátový bufet, Vegetariánské menu: na vyžádání, Večeře (3 chody): výběr ze 2 hlavních jídel, Silvestrovská večeře: 4-chodové menu a 1 sklenice sektu/ osoba.

Ubytování: hotel

Uprostřed lyžařské oblasti a dějiště světového poháru v Semmeringu leží hotel Zauberblick. Ideální prázdninový domov pro sportovní rodinnou dovolenou.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC: oddělené, Fén: k zapůjčení na recepci, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Nekuřácká budova, Postele v pokojích jsou flexibilní, jsou oddělitelné, nebo mohou být složeny do manželské postele. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Sprcha/WC, ~ 20 m2, 2-4 lůžka Sprcha/WC, ~ 28 m2.