Golling an der Salzach - Hotel-Garni Haflingerhof ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Golling 2 km, Sousední budova: Haupthaus Landgasthof Torrenerhof Golling 15 m, Veřejný krytý plavecký bazén: Krytý bazén Kuchl 3,5 km, Možnosti nákupu: 2 km, Nádraží: Golling 2 km, Letiště: Salzburg 25 km, Nadmořská výška: 476 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Dachstein West 20 km, Běžecká stopa: 100 m, Skibus (nejbližší zastávka): 2,5 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ne, Hotel leží na okraji města Golling. Pro děti: Dětská postýlka: není k dispozici, nutno přivézt vlastní, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce, Společenská místnost: s kabelovou TV v budově Torrenerhof, Lyžárna: v budově Torrenerhof, Parkoviště: zdarma, Jídelna: restaurace na polopenzi v budově, a-la-Carte Restaurant v budově Torrenerhof, Bar v budově Torrenerhof, Sluneční terasa v budově Torrenerhof, Malá Diskotéka v budově Torrenerhof - otevřena jen občas, Otevírací doba na místě, Hlavní budova... Celý popis

Golling an der Salzach - Hotel-Garni Haflingerhof ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Golling an der Salzach - Hotel-Garni Haflingerhof ***

Poloha: Centrum: Golling 2 km,
Sousední budova: Haupthaus Landgasthof Torrenerhof Golling 15 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Krytý bazén Kuchl 3,5 km,
Možnosti nákupu: 2 km,
Nádraží: Golling 2 km,
Letiště: Salzburg 25 km,
Nadmořská výška: 476 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Dachstein West 20 km,
Běžecká stopa: 100 m,
Skibus (nejbližší zastávka): 2,5 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Hotel leží na okraji města Golling.

Pro děti: Dětská postýlka: není k dispozici, nutno přivézt vlastní, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce, Společenská místnost: s kabelovou TV v budově Torrenerhof, Lyžárna: v budově Torrenerhof, Parkoviště: zdarma, Jídelna: restaurace na polopenzi v budově, a-la-Carte Restaurant v budově Torrenerhof, Bar v budově Torrenerhof, Sluneční terasa v budově Torrenerhof, Malá Diskotéka v budově Torrenerhof - otevřena jen občas, Otevírací doba na místě, Hlavní budova Torrenerhof vzdálena cca 15 m.

Další služby: Platební karty: Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ano, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: all inclusive

Strava v ceně: All Inclusive, Snídaňový bufet, možnost udělat si balíček na svačinu /oběd ze snídaňového bufetu (obložený chléb, 1 nápoj, 1 ovoce, 1 sladkost), od 16:00 do 17:00 Káva/čaj a moučník nebo zmrzlina pro děti, Večeře (3 chody): možnost volby nebo večerní bufet, Salátový bufet: částečně, celodenně nápoje (10:00 - 21:00): nealkoholické nápoje, točené pivo, stolní víno, káva/čaj - žádné lihoviny (neplatí v hotelovém baru a v a-la carte restauraci), Vánoční večeře (24.12.), Silvestrovská večeře (4 chody),
Všechny stravovací služby jsou pro všechny hosty zajišťovány v Landgasthof Torrenerhof (vzdálen asi 15 m).

Ubytování: hotel ***

Hotel Garni se svou hlavní budovou Landgasthof Torrenerhof (vzdálena asi 15 m) leží na klidném a idylickém místě, na kraji lesa, s nádherným výhledem na okolní hory.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Balkon/Terasa: jednolůžkový pokoj bez balkonu, Telefon, Kabelová TV, Všechny pokoje jsou zařízen s Salzburském stylu. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 20 m2, 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 22 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 24 m2, 1 lůžko Vana/Sprcha/WC, ~ 20 m2.