Heiligenblut - Hunguest Hotel Heiligenblut

Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Heiligenblut 300 m, Obchod s potravinami: 100 m, Možnosti nákupu: 100 m, Nádraží: Lienz, 38 km, Mallnitz 55 km, Letiště: Klagenfurt 161 km, Ledovec: Mölltaler Gletscher Flattach 60 km, Nadmořská výška: 1.300 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Heiligenblut 300 m, Běžecká stopa: 100 m, Skibus (nejbližší zastávka): zdarma, 20 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ne, Lyžařská škola vzdálena 300 m, dětská cvičná louka za hotelem. Pro děti : Dětská postýlka, Herna, Půjčovna her, Dětské hřiště, Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: Mateřská škola pro děti od 3 let, Po-Pá od 09:00 do 17:00 po předchozí objednávce a od 18:30 do 20:30 bez objednávky. Služby pro děti dle vývěsky. Všeobecné vybavení : Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost, Čítárna, Místnost s TV, Zimní zahrada, Internetový koutek: zdarma v kavárně Glocknerbar, WiFi: zdarma v kavárně... Celý popis

Heiligenblut - Hunguest Hotel Heiligenblut

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Heiligenblut - Hunguest Hotel Heiligenblut

Poloha: Centrum: Heiligenblut 300 m,
Obchod s potravinami: 100 m,
Možnosti nákupu: 100 m,
Nádraží: Lienz, 38 km,
Mallnitz 55 km,
Letiště: Klagenfurt 161 km,
Ledovec: Mölltaler Gletscher Flattach 60 km,
Nadmořská výška: 1.300 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Heiligenblut 300 m,
Běžecká stopa: 100 m,
Skibus (nejbližší zastávka): zdarma, 20 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Lyžařská škola vzdálena 300 m, dětská cvičná louka za hotelem.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Půjčovna her, Dětské hřiště, Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: Mateřská škola pro děti od 3 let, Po-Pá od 09:00 do 17:00 po předchozí objednávce a od 18:30 do 20:30 bez objednávky. Služby pro děti dle vývěsky.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost, Čítárna, Místnost s TV, Zimní zahrada, Internetový koutek: zdarma v kavárně Glocknerbar, WiFi: zdarma v kavárně Glocknerbar, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek na místě Euro 6,-/den, Euro 25,-/týden, Jídelna: Samoobslužná restaurace, Restaurant, Bar, Café-Glocknerbar (s Internetem a WiFi), Sluneční terasa, Pračka s sušák za poplatek na místě Euro 4,-/praní, Kryté kuřácké koutky venku.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 180 m2,
Vstup pro děti pouze v doprovodu dospělého, jinak od 16 let.
Krytý bazén: 60 m2, Parní lázeň, Sauna, Infrasauna, Wellness úsek s jeskynním bazénem (10 x 6 m) s protiproudem, Otevírací doba: denně od 15:00 do 20:00, Krytý bazén od 08:00 do 20:00.

Zábava v ceně: Stolní tenis, Týdenní zábavní program s aktivitami: curling, karaoke,…

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00 do 20.00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet, Bufet s předkrmy, Salátový bufet, Večerní bufet: různé polévky, studené a teplé předkrmy, 5 hlavních chodů, Dezertový, Sýrový a Ovocný bufet, Vánoční večeře (24.12.): Vánoční bufet, při příjezdu 1 láhev minerální vody na pokoj,
obvyklá Silvestrovská večeře: silvestrovský gala bufet, živá hudba, dětský silvestr, ohňostroj, půlnoční občerstvení, lití olova.

Ubytování: hotel

Hunguest Hotel Heiligenblut je komfortní, útulný hotel v prestižní lokalitě Heiligenblut. Nachází se v Národním parku Vysoké Taury a je obklopen nádhernou krajinou s majestátními vrcholky nad 3000 m. Heiligenblut - pravděpodobně jedno z nejkrásnějších míst v Alpách.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Fén, Za poplatek na místě možnost zapůjčení županu, Sedací souprava: v některých pokojích, Rádio, Telefon s přímou volbou, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácké pokoje, Kosmetické zrcátko, lodžie,.
Pokoje jsou všechny nově zrenovovány a pohodlně zařízeny. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů: kromě Economy a 2-3 lůžkového. Při plné obsazenosti pokoje s dětskou postýlkou zúžený průchod.

Typ pokoje: 4 lůžka 2-pokojové rodinné ubytování, Sprcha/WC/Balkon, "Gaubenzimmer", Obývací pokoj/Ložnice s dvoulůžkem a sedací soupravou, Ložnice s dvoulůžkem o poschodí výše (přístupná po schodech), ~ 34 m2, 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, Economy, ~ 20 m2, 2-3 lůžka Sprcha/WC/Balkon, ~ 20 m2, 1-2 lůžka Single/Single s dítětem, ~ 16 m2, 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, dvoulůžko se sedací soupravou, ~ 20 m2.