Hinterglemm - Hotel Residenz Hochalm ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Hinterglemm 2 km, Veřejný krytý plavecký bazén: Saalbach 5 km, Obchod s potravinami: Hinterglemm 2 km, Možnosti nákupu: Hinterglemm 2 km, Nádraží: Zell am See 20 km, Autobusová zastávka: Hinterglemm 50 m, Letiště: Salzburg 80 km, Ledovec: Kaprun 24 km, Nadmořská výška: 1150 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Hochalmbahn Hinterglemm 50 m, Běžecká stopa: Hinterglemm 500 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano. Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Dětská videa, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce, Zavazadlová služba, Úschova zavazadel, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost: hala s otevřeným krbem, Čítárna, Místnost s TV: s plochou TV, Světnice, Internetový koutek: zdarma v Lobby, WiFi: zdarma, Místnost na obuv, Lyžárna, Místnost na jízdní kola, 2 Výtahy, Parkoviště: zdarma, Garáž: zdarma, Snídaňová jídelna, Jídelna, á la carte Restaurant, Hotelový bar... Celý popis

Hinterglemm - Hotel Residenz Hochalm ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Hinterglemm - Hotel Residenz Hochalm ****

Poloha: Centrum: Hinterglemm 2 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: Saalbach 5 km,
Obchod s potravinami: Hinterglemm 2 km,
Možnosti nákupu: Hinterglemm 2 km,
Nádraží: Zell am See 20 km,
Autobusová zastávka: Hinterglemm 50 m,
Letiště: Salzburg 80 km,
Ledovec: Kaprun 24 km,
Nadmořská výška: 1150 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Hochalmbahn Hinterglemm 50 m,
Běžecká stopa: Hinterglemm 500 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Dětská videa, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce, Zavazadlová služba, Úschova zavazadel, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost: hala s otevřeným krbem, Čítárna, Místnost s TV: s plochou TV, Světnice, Internetový koutek: zdarma v Lobby, WiFi: zdarma, Místnost na obuv, Lyžárna, Místnost na jízdní kola, 2 Výtahy, Parkoviště: zdarma, Garáž: zdarma, Snídaňová jídelna, Jídelna, á la carte Restaurant, Hotelový bar v moderním designu, Café, Terasa, Nekuřácká budova, Zasedací místnost: pro cca 25 osob.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 300 m2,
Pro děti od 15 let. Pouze v doprovodu dospělého.
Sauna, Finská sauna, Sanarium, Relaxační místnost, Solárium: sluneční louka, Celodenně čerstvé ovoce, voda a čaj v úseku wellness v ceně. Otevírací doba: od 15:00 do 21:00.

Zábava v ceně: Animační volnočasový program: dle vývěsky na místě - např. Nordic Walking, procházka s sněžnicemi, atd.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací poukaz na 1 nápoj pro plně platícího, Snídaňový bufet: se studenými a teplými pokrmy a nabídkou biopotravin, Odpolední svačina: Apres Ski svačinka (studená/teplá) od 15:00 do 17:00 , Večeře (5 chodů): možnost volby menu, Salátový bufet: denně, Dietní kuchyně: na vyžádání.

Ubytování: hotel ****

V aktivním a požitkovém hotelu Hochalm v Hinterglemmu jsou chvíle pohody garantovány. Setkává se zde moderní design a tradice. Užijte si pocit domova v našich individuálně a stylově zařízených pokojích a apartmánech, relaxujte v našich nádherných lázních, vychutnejte si lukulské hody a nechte se laskat slunečními paprsky na naší velké sluneční terase.

Vybavení pokojů: Sprcha, WC: extra, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu a obuvi k bazénu, Balkon/Terasa, Sedací souprava, Minibar: za poplatek na místě, dle potřeby, Rádio, Telefon, Kabelová TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácké pokoje, Všechny pokoje jsou moderně a nově zařízeny. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, ~ 26 m2, 2-3 lůžka Sprcha/WC/Balkon, 3. osoba na rozkládací pohovce, ~ 28 m2.