Imst - Hotel Auderer ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Imst 2,5 km, Veřejný krytý plavecký bazén: Nassereith 7 km, Obchod s potravinami: 100 m, Možnosti nákupu: 100 m, Nádraží: Imst/Pitztal 1 Km, Autobusová zastávka: 100 m, Letiště: Innsbruck 55 km, Nadmořská výška: 800 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Hochimst 5 km, Skibus (nejbližší zastávka): Imst 100 m, Vlastní hotelový autobus: ne, Bezplatný autobusový servis v oblasti Imst-Gurgeltal. Pro děti: Dětská postýlka, V následujících termínech, od pobytu na minimálně 5 nocí, dětský lyžařský kurz a skipas v ceně: 07.-29. ledna 2017 a 05. až 19. března 2017 Služby: Kromě správné techniky jízdy zprostředkovává zahrnutý dětský kurz lyžování formou hry radost z lyžování na rodinné dovolené v Tyrolsku. Také při bezplatném hlídání dětí nacházejí hned i ti nejmenší nové přátele a stejně smýšlející pro hodiny zábavy. A potom mají všichni jistě opět čas, vyprávět rodičům o mnoha zážitcích na rodinné dovolené v Imst. Kupony: Kupony... Celý popis

Imst - Hotel Auderer ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Imst - Hotel Auderer ***

Poloha: Centrum: Imst 2,5 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: Nassereith 7 km,
Obchod s potravinami: 100 m,
Možnosti nákupu: 100 m,
Nádraží: Imst/Pitztal 1 Km,
Autobusová zastávka: 100 m,
Letiště: Innsbruck 55 km,
Nadmořská výška: 800 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Hochimst 5 km,
Skibus (nejbližší zastávka): Imst 100 m,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Bezplatný autobusový servis v oblasti Imst-Gurgeltal.

Pro děti: Dětská postýlka,

V následujících termínech, od pobytu na minimálně 5 nocí, dětský lyžařský kurz a skipas v ceně: 07.-29. ledna 2017 a 05. až 19. března 2017

Služby:

Kromě správné techniky jízdy zprostředkovává zahrnutý dětský kurz lyžování formou hry radost z lyžování na rodinné dovolené v Tyrolsku. Také při bezplatném hlídání dětí nacházejí hned i ti nejmenší nové přátele a stejně smýšlející pro hodiny zábavy. A potom mají všichni jistě opět čas, vyprávět rodičům o mnoha zážitcích na rodinné dovolené v Imst.

Kupony: Kupony si mohou zákazníci nebo hostitelé vyzvednout v sobotu od 10:00 -13:00 nebo v pondělí od 08:00 v informační kanceláři Imst. Registrační formulář od hostitele a karta zákazníka je nutná, aby bylo možné vystavit poukaz.
Nástupní termíny vždy pondělí - pátek:
Tip: Bobův kouzelný koberec je již v sobotu a neděli pro všechny Lyžařské trpaslíky v provozu!
Lyžařský výcvik (3 + 4 roky) 10:00 - 12:00,
Lyžařský výcvik (5 + 6 let) 10:00 - 12:00 a 13:30 - 15:30,
Závody v pátek v 10:00 se slavnostním vyhlášením,

Registrace: Několik dní předem u TVB (Tourismusverband) v Imstu. Dítě musí být na začátku kurzu od 3 do 6,9 let! Tato nabídka je platná pouze pro děti hostův rekreační oblasti Imst při minimálním pobytu na 5 nocí! více informací 's: http://www.imst.at/de/kinderskikurs/
Zpracování probíhá výhradně přes Tourismusverband (turistickou kancelář) Imst!

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, WiFi: zdarma, Místnost na obuv: se sušákem lyžařské obuvi, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Restaurant, Diskotéka (Pá a So), Zasedací místnost.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~. 70 m2,
Vstup pro děti do 16 let pouze v doprovodu dospělého,
Parní lázeň, Sauna, Borová sauna (venku), Vyhřívaná lavice, Zážitková sprcha, Otevírací doba: od 10:00 do 22:00.

Zábava v ceně: Silvestrovský týden: průvod s pochodněmi, živá hudba, curling.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet, Odpolední svačina: "Skisnack"; odpoledne, Večeře (3 chody): výběr ze 2 hlavních jídel, Salátový bufet, Vánoční večeře (24.12.): 6-chodová gala večeře, Silvestrovská večeře: 7-chodová gala večeře, velký ohňostroj, sekt a svařené víno o půlnoci.

Ubytování: hotel ***

Hotel Auderer v Imst je ideálním výchozím bodem pro okolní špičková lyžařská střediska Ötztal, Pitztal, Ischgl a St. Anton! V neposlední řadě také lyžařská oblast Imst, vhodná pro rodiny s dětmi.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén: k vypůjčení na recepci zdarma, Za poplatek na místě možnost zapůjčení županu, Rozkládací pohovka: ve čtyřlůžkovém pokoji, Telefon, Kabelová TV: TV s plochou obrazovkou, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 22 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 25 m2, 1 lůžko Vana/Sprcha/WC, ~ 14 m2, 1-2 lůžka Single/Single s dítětem, ~ 22 m2, 2 lůžka Vana/Sprcha/WC, ~ 22 m2.