Innsbruck - Hotel Grauer Bär ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Großkirchheim 0 m, Nádraží: Lienz 30 km, Letiště: Klagenfurt 152 km, Ledovec: Großglockner 20 km, Nadmořská výška: 1024 m, Venkovní veřejné koupaliště/jezero: Großkirchheim 300 m, Poloha v centru. Pro děti: Dětská postýlka, velké hřiště. Všeobecné vybavení: Vstupní hala s recepcí, Přijímací prostory, Světnička s kachlovými kamny, Místnost na obuv, Lyžárna, Parkoviště: zdarma, Jídelna, a-la-Carte Restaurant, Bar, Vinný sklep, Hostinec s dobrým Vital - vybavením. Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 180 m2, Vstup pro děti od 14 let. Pouze v doprovodu dospělého. Parní jeskyně, Sauna, Relaxační místnost: s otevřeným krbem, Vitalcentrum s křišťálovými kamny, Zážitková sprcha, Otevírací doba: denně od 16:00 do 19:00. Zábava v ceně: Půjčovna horských kol, Týdenní program správy národního parku (zajišťován správou NP, vyškolenými průvodci: např. túra na Pasterze - největší ledovec východních Alp, Pozorování divokých zvířat... Celý popis

Innsbruck - Hotel Grauer Bär ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Innsbruck - Hotel Grauer Bär ****

Poloha: Centrum: Großkirchheim 0 m,
Nádraží: Lienz 30 km,
Letiště: Klagenfurt 152 km,
Ledovec: Großglockner 20 km,
Nadmořská výška: 1024 m,
Venkovní veřejné koupaliště/jezero: Großkirchheim 300 m,
Poloha v centru.

Pro děti: Dětská postýlka, velké hřiště.

Všeobecné vybavení: Vstupní hala s recepcí, Přijímací prostory, Světnička s kachlovými kamny, Místnost na obuv, Lyžárna, Parkoviště: zdarma, Jídelna, a-la-Carte Restaurant, Bar, Vinný sklep, Hostinec s dobrým Vital - vybavením.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 180 m2,
Vstup pro děti od 14 let. Pouze v doprovodu dospělého.
Parní jeskyně, Sauna, Relaxační místnost: s otevřeným krbem, Vitalcentrum s křišťálovými kamny, Zážitková sprcha, Otevírací doba: denně od 16:00 do 19:00.

Zábava v ceně: Půjčovna horských kol,
Týdenní program správy národního parku (zajišťován správou NP, vyškolenými průvodci: např. túra na Pasterze - největší ledovec východních Alp, Pozorování divokých zvířat, Procházky po přírodních naučných stezkách, Procházka k vodopádům,...
Kartička Kärntencard + pro všechny hosty (před a po sezóně lze některé nabídky využít jen omezeně).

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: snídaně

Strava v ceně: All Inclusive light, Snídaňový bufet, Oběd (2 chody): např. špagety a polévka, tyrolský gröstl a salát, k jídlům neomezená konzumace nealkoholických nápojů, kávy, čaje (žádné lihoviny) Večeře (3 chody): s možností volby, nápoje k večeři: neomezeně nealkoholické nápoje, káva, čaj (žádné lihoviny).

Ubytování: hotel ****

Vital-hotel Post se nachází přímo v centru malé obce Döllach v Národním parku - obec Großkirchheim. Klidná poloha uprostřed velké zahrady a rodinná atmosféra dělají z hotelu takřka rekreační nebe.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Telefon, Satelitní TV, Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC, ~ 18 m2, 2-3 lůžka Sprcha/WC, ~ 20 m2.