Kappl - Hotel Silvretta ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Kappl 800 m, Veřejný krytý plavecký bazén: Ischgl 7 km, Obchod s potravinami: Kappl 800 m, Možnosti nákupu: Kappl 800 m, Nádraží: Landeck 22 km, Letiště: Innsbruck 120 km, Nadmořská výška: 1200 m, Lanová dráha: Diasbahn Kappl 500 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Kappl 0 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano, Ischgl: 7 km. Pro děti: Dětská postýlka: k dispozici ve dvoulůžkovém pokoji do 3 let, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Společenská místnost, WiFi: za poplatek na místě, Místnost na obuv: se sušákem, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Jídelna, Restaurant, Bar, Café. Zdarma fitness, wellness: Sauna: 40 m2, Pro děti od 14 let. Sauna, Infrasauna, Relaxační místnost, Otevírací doba: dle vývěsky na místě. Zábava v ceně: V úterý sáňkovací večer přes TVB (Tourismusverband - turistickou kancelář), ve čtvrtek Skishow a sáňkovací večer přes TVB. Další... Celý popis

Kappl - Hotel Silvretta ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Kappl - Hotel Silvretta ***

Poloha: Centrum: Kappl 800 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Ischgl 7 km,
Obchod s potravinami: Kappl 800 m,
Možnosti nákupu: Kappl 800 m,
Nádraží: Landeck 22 km,
Letiště: Innsbruck 120 km,
Nadmořská výška: 1200 m,
Lanová dráha: Diasbahn Kappl 500 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Kappl 0 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano,
Ischgl: 7 km.

Pro děti: Dětská postýlka: k dispozici ve dvoulůžkovém pokoji do 3 let, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Společenská místnost, WiFi: za poplatek na místě, Místnost na obuv: se sušákem, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Jídelna, Restaurant, Bar, Café.

Zdarma fitness, wellness: Sauna: 40 m2,
Pro děti od 14 let.
Sauna, Infrasauna, Relaxační místnost, Otevírací doba: dle vývěsky na místě.

Zábava v ceně: V úterý sáňkovací večer přes TVB (Tourismusverband - turistickou kancelář), ve čtvrtek Skishow a sáňkovací večer přes TVB.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet, Salátový bufet, Večeře (4 chody): s možností volby, Vánoční večeře (24.12.), Silvestrovská večeře.

Ubytování: hotel ***

Díky výborné poloze je hotel Silvretta výborným výchozím bodem pro nesčetné turistické výlety a ideálním místem pro vychutnání klidu a krásy údolí Paznauntal.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Fén, Balkon/Terasa: u některých pokojů, Topení, Sedací souprava, Telefon, Satelitní TV. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC, ~ 22 m2.