Kirchberg in Tirol - Hotel Sonnalp ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Kirchberg 1,5 km, Obchod s potravinami: Kirchberg 1,5 km, Možnosti nákupu: Kirchberg 1,5 km, Nádraží: Kirchberg 2 km, Autobusová zastávka: 100 m, Letiště: Salzburg 80 km, Nadmořská výška: 840 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Maierl I Kirchberg 600 m, Běžecká stopa: 900 m, Skibus (nejbližší zastávka): 100 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: zdarma od 9:00 do 11:00 hodin, Půjčovna lyží a lyžařská škola: ca. 500 m. Pro děti: Dětská postýlka: na vyžádání, možná pouze v trojlůžkovém pokoji, Herna, Dětská videa, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby: kompletně zrenovovány, Společenská místnost, Světnice, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma, Lyžárna: vytápěná, Výtah, Parkoviště: zdarma, Jídelna, Restaurant, Bar: kompletně zrekonstruován, Café: kompletně zrenovováno, Terasa, Nekuřácká budova, Zasedací... Celý popis

Kirchberg in Tirol - Hotel Sonnalp ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Kirchberg in Tirol - Hotel Sonnalp ****

Poloha: Centrum: Kirchberg 1,5 km,
Obchod s potravinami: Kirchberg 1,5 km,
Možnosti nákupu: Kirchberg 1,5 km,
Nádraží: Kirchberg 2 km,
Autobusová zastávka: 100 m,
Letiště: Salzburg 80 km,
Nadmořská výška: 840 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Maierl I Kirchberg 600 m,
Běžecká stopa: 900 m,
Skibus (nejbližší zastávka): 100 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: zdarma od 9:00 do 11:00 hodin,
Půjčovna lyží a lyžařská škola: ca. 500 m.

Pro děti: Dětská postýlka: na vyžádání, možná pouze v trojlůžkovém pokoji, Herna, Dětská videa, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby: kompletně zrenovovány, Společenská místnost, Světnice, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma, Lyžárna: vytápěná, Výtah, Parkoviště: zdarma, Jídelna, Restaurant, Bar: kompletně zrekonstruován, Café: kompletně zrenovováno, Terasa, Nekuřácká budova, Zasedací místnost: pro cca 200 osob.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 400 m2,
Dětem je do bazénu vstup povolen pouze v doprovodu rodiče, do sauny je dětem vstup zakázán.
Krytý bazén: 6 x 12 m, 72 m2, Parní lázeň, Finská sauna, Sanarium, Infrasauna, Relaxační místnost, Otevírací doba: od 7:00 do 20:00, Sauna od 16:00 do 20:00.

Zábava v ceně: Posilovna.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ano, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 11:00, Předání klíčů: v domě.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet: se studenými a teplými pokrmy, Bufet s předkrmy, Salátový bufet, Vegetariánské menu, Dietní kuchyně: na vyžádání, Večeře (5 chodů): Možnost volby menu, Vánoční večeře (24.12.): v rámci polopenze, Silvestrovská večeře a silvestrovská zábava: v rámci polopenze.

Ubytování: hotel ****

Hotel Sonnalp se nachází cca 1,5 km od centra městečka Kirchberg se svou klidnou polohou je jedním z optimálních výchozích bodů pro nesčetné aktivity. Uvolněte se v sauně, při masáži nebo při slunění v zahradě. Vybít se můžete v posilovně nebo na tenisovém kurtu.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu, Balkon/Terasa, Rozkládací pohovka, Rádio, Telefon, Kabelová TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů: kromě dvoulůžkového pokoje.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Vana/WC/Balkon, ~ 29 m2, 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, ~ 22 m2.