Kitzbühel - Hotel Zur Tenne ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: 3,5 km, Obchod s potravinami: 2,5 km, Možnosti nákupu: 3,5 km, Letiště: Salzburg 75 km, Ledovec: Kitzsteinhorn 25 km, Nadmořská výška: 788 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Asitz Gondelbahn 50 m, Běžecká stopa: 100 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: Ski-in/Ski-out, Přímý vstup na sjezdovku, u spodní stanice lanovky s přímým vstupem do Skizirkus Leogang/Saalbach. Pro děti: Dětská postýlka, Herna: Místnost pro děti a místnost pro mládež, Dětská videa, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce, Hotelová hala/ Lobby: s krbem, Společenská místnost, Čítárna: vlastní pohodlná knihovna, Místnost s TV, Zimní zahrada, WiFi: zdarma, v hotelové hale, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek na místě, Euro 6,-/den, Jídelna: 5 restauračních oblastí, Restaurant, Bar, Café, Terasa, Vinný sklípek, Zasedací místnost: až 25 osob. Zdarma fitness, wellness:... Celý popis

Kitzbühel - Hotel Zur Tenne ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Kitzbühel - Hotel Zur Tenne ****

Poloha: Centrum: 3,5 km,
Obchod s potravinami: 2,5 km,
Možnosti nákupu: 3,5 km,
Letiště: Salzburg 75 km,
Ledovec: Kitzsteinhorn 25 km,
Nadmořská výška: 788 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Asitz Gondelbahn 50 m,
Běžecká stopa: 100 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: Ski-in/Ski-out,
Přímý vstup na sjezdovku, u spodní stanice lanovky s přímým vstupem do Skizirkus Leogang/Saalbach.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna: Místnost pro děti a místnost pro mládež, Dětská videa, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce, Hotelová hala/ Lobby: s krbem, Společenská místnost, Čítárna: vlastní pohodlná knihovna, Místnost s TV, Zimní zahrada, WiFi: zdarma, v hotelové hale, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek na místě, Euro 6,-/den, Jídelna: 5 restauračních oblastí, Restaurant, Bar, Café, Terasa, Vinný sklípek, Zasedací místnost: až 25 osob.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 600 m2,
Venkovní bazén: vyhřívaný panoramatický bazén, 10 x 5 m, Parní lázeň, Sauna, Finská sauna, Biosauna, Sanarium, Infrasauna, Relaxační místnost: s vodními relaxačními lůžky a zimní zahradou, Vířivka, Otevírací doba: od 13:30 do 19:30.

Zábava v ceně: Posilovna, Stolní tenis, Stolní fotbal.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Diners Club, Pokoj pro alergiky: na vyžádání, Bezbariérový přístup: ano, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 11:00.

Stravování: snídaně

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet: denně kuchařská show, Odpolední svačina: Lyžařská svačinka od 15:00 do 17:00, Večeře (4 chody): možnost volby, Bufet s předkrmy: 1 x týdně, Salátový bufet, Bufet s dezerty: 1 x týdně, Vegetariánské menu: na přání, Dietní kuchyně: na vyžádání, Vánoční večeře: gala večeře, Silvestrovská večeře: gala večeře.

Ubytování: hotel ****

Zažijte symbiózu relaxace a dobrodružství. Hotel Salzburger Hof Leogang, přední hotel v Leogangu, na úpatí salcburských hor. Zde se můžete odpoutat od vašeho každodenního života například pěší turistikou, jízdou na kole, nebo v zimě lyžováním a při tom na sebe nechat působit sílu hor.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu, Balkon/Terasa, Rádio, Telefon, Kabelová TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory, Všechny pokoje jsou orientovány na sever! Za příplatek Euro 5,- /osoba/noc lze na místě zažádat o pokoj na jižní stranu. Dětská postýlka není při plném obsazení pokoje k dispozici pro všechny typy pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, Classic, ~ 24 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, Superior ve "Steinleo", ~ 30 m2.