Krimml - Hotel - Gasthof Zur Post ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: 10 m, Veřejný krytý plavecký bazén: 4 km, Obchod s potravinami: 20 m, Možnosti nákupu: 20 m, Nádraží: Mittersill 20 km, Letiště: Innsbruck 110 km, Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 45 km, Nadmořská výška: 1076 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Hochkrimml - Zillertal Arena 8 km, Lyžařská oblast Kitzbühel cca 18 km, Běžecká stopa: 200 m, Skibus (nejbližší zastávka): 150 m. Pro děti: Dětská postýlka, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce: trezor na recepci, za poplatek na místě, Přijímací prostory, Společenská místnost, Borová světnice, Internetový koutek: za poplatek na místě, WiFi: za poplatek na místě, Lyžárna, Parkoviště: zdarma, Jídelna, Bar, Terasa. Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 100 m2 Pro děti od 14 let. Sauna, Relaxační místnost, Solárium, Hot-Vířivka, Otevírací doba: od 15:00 do 21:00. Zábava v ceně: Posilovna: Fitness přístroje. Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard... Celý popis

Krimml - Hotel - Gasthof Zur Post ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Krimml - Hotel - Gasthof Zur Post ***

Poloha: Centrum: 10 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: 4 km,
Obchod s potravinami: 20 m,
Možnosti nákupu: 20 m,
Nádraží: Mittersill 20 km,
Letiště: Innsbruck 110 km,
Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 45 km,
Nadmořská výška: 1076 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Hochkrimml - Zillertal Arena 8 km, Lyžařská oblast Kitzbühel cca 18 km,
Běžecká stopa: 200 m,
Skibus (nejbližší zastávka): 150 m.

Pro děti: Dětská postýlka, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce: trezor na recepci, za poplatek na místě, Přijímací prostory, Společenská místnost, Borová světnice, Internetový koutek: za poplatek na místě, WiFi: za poplatek na místě, Lyžárna, Parkoviště: zdarma, Jídelna, Bar, Terasa.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 100 m2
Pro děti od 14 let.
Sauna, Relaxační místnost, Solárium, Hot-Vířivka, Otevírací doba: od 15:00 do 21:00.

Zábava v ceně: Posilovna: Fitness přístroje.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: snídaně

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet: s kvalitními produkty, Vegetariánské menu, Večeře (4 chody): s možností volby, Tematické večery: večer s bufetem, s hudbou (citera).

Ubytování: hotel ***

Hostinec Zur Post s výhledem na Krimmelské vodopády je pohodlný, rodinný a sportovní. Obklopen nádhernými horskými scenériemi národního parku Vysoké Taury, v jednom z nejkrásnějších horských údolí ve Vysokých Taurách. Je výborným výchozím bodem pro nesčetné turistické i cyklistické výlety.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén: na recepci, Za poplatek na místě možnost zapůjčení županu, Balkon/Terasa, Telefon, Kabelová TV, WiFi: za poplatek Euro 1,- / hodina, platba na místě, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.,

Typ pokoje: 2 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, 25 - 28 m2, 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC, 3. osoba na přistýlce, 25 - 28 m2