Mayrhofen - Alpendomizil Neuhaus ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Fieberbrunn 3 km, Veřejný krytý plavecký bazén: Aubad Fieberbrunn 3 km, Možnosti nákupu: 1 km, Nádraží: Fieberbrunn 3 km, Letiště: Salzburg 70 km, Nadmořská výška: 800 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: před hotelem, Fieberbrunn 10 m, Skibus (nejbližší zastávka): do St. Johann 50 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano, Vlastní hotelový autobus: ne, Poloha přímo na lanovce Doischberg. Pro děti: Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Dětské animační programy - dle vývěsky na místě (Mini club a Dětské filmy), Úsek aktivit v bazénu s trampolínami a lezeckou stěnou. Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby: středověká přijímací hala, Společenská místnost, Čítárna, Místnost s TV, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma v lobby, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: veřejné, zdarma vzdálené 200m (hotel nemá k dispozici své vlastní parkoviště), Garáž: za poplatek na místě Euro 10... Celý popis

Mayrhofen - Alpendomizil Neuhaus ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Mayrhofen - Alpendomizil Neuhaus ****

Poloha: Centrum: Fieberbrunn 3 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: Aubad Fieberbrunn 3 km,
Možnosti nákupu: 1 km,
Nádraží: Fieberbrunn 3 km,
Letiště: Salzburg 70 km,
Nadmořská výška: 800 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: před hotelem, Fieberbrunn 10 m,
Skibus (nejbližší zastávka): do St. Johann 50 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Poloha přímo na lanovce Doischberg.

Pro děti: Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Dětské animační programy - dle vývěsky na místě (Mini club a Dětské filmy), Úsek aktivit v bazénu s trampolínami a lezeckou stěnou.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby: středověká přijímací hala, Společenská místnost, Čítárna, Místnost s TV, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma v lobby, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: veřejné, zdarma vzdálené 200m (hotel nemá k dispozici své vlastní parkoviště), Garáž: za poplatek na místě Euro 10,- /den, Jídelna: různé tiché jídelny, 2 Restaurace (Maria Theresia, Rosenrestaurant - oba pouze pro hosty), Bar.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: Dětem není do prostorů wellness vstup dovolen, bazén není určen pro neplavce.
cca 675 m2
Krytý bazén: Pro děti od 0 let, pouze v doprovodu dospělého.
Krytý bazén: s integrovanou vířivkou, ~ca. 170 m2, Parní lázeň, Sauna: Borová sauna, Infrasauna, Relaxační místnost, Otevírací doba: krytý bazén 07:00 - 20:00, Saunový úsek 16:00 - 20:00.

Zábava v ceně: Posilovna, 1 x týdně živá hudba.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet, odpoledne bufet s koláči od cca 15:30 do 17:00 (nápoje nejsou započítány v ceně), Večeře (3 chody): Menu se 2 hlavními chody na výběr, z toho 1 x vegetariánský nebo tematický bufet (možnost volby menu není v den příjezdu), Salátový bufet, Vegetariánské menu: po předchozí objednávce, Dietní kuchyně: na objednávku, Vánoční večeře (24.12.): kulinářské lahůdky, Silvestrovská večeře: kulinářské lahůdky.

Ubytování: hotel ****

Bývalý zámek se staletou minulostí. Jedinečný pohled do vnitřního nádvoří, pohled na tajné arkýře a kouzelná schodiště, za tím vším nádherné panorama majestátních hor. Jedinečná atmosféra a komfort na vás čekají ve Schlosshotel Rosenegg.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Za poplatek na místě možnost zapůjčení županu a obuvi k bazénu, Sedací souprava, Rádio: integrováno v televizi, Telefon, Kabelová TV, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Vana/Sprcha/WC, Standard, 20 - 22 m2, 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC, Standard, ~ 22 - 24 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC, 25 - 30 m2.