Mölltal - Sporthotel Mölltal ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Místo pobytu a poloha : Flattach (699 m) – leží na úpatí nejjižněji položené ledovcové lyžařské oblasti Rakouska – Mölltalského ledovce. Od údolní stanice metra je vzdálený zhruba 8 km, z místa je pravidelná skibusová doprava. Hotel leží v centru Flattachu cca 8 km od metra na ledovec, zastávka skibusu přímo u hotelu cca 10 m. NEPŘEHLÉDNĚTE : Sauna v ceně. Děti do 5 let zdarma. Skipas : Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska. Celý popis

Mölltal - Sporthotel Mölltal ***

Termíny a ceny


Informace o cenách

Slevy

  • Děti na přistýlce do 5 let zdarma, 6-18 let: viz ceník
  • Motivační slevy a poukázky

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí na zvolený počet nocí
  • ložní prádlo
  • DPH
  • wellnes

Cena nezahrnuje

  • Další služby (platba na místě): Turistická taxa: 2 €/os.den (od r. 1998)
  • Služby za příplatek:
  • Cestovní pojištní

Popis zájezdu

Mölltal - Sporthotel Mölltal ***

Místo pobytu a poloha : Flattach (699 m) – leží na úpatí nejjižněji položené ledovcové lyžařské oblasti Rakouska – Mölltalského ledovce. Od údolní stanice metra je vzdálený zhruba 8 km, z místa je pravidelná skibusová doprava. Hotel leží v centru Flattachu cca 8 km od metra na ledovec, zastávka skibusu přímo u hotelu cca 10 m.

NEPŘEHLÉDNĚTE : Sauna v ceně. Děti do 5 let zdarma.

Skipas : Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Stravování: polopenze

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: hotel ***

Ubytování ve 2-4lůžkových pokojích, standartně vybaveních, manželská postel pro 2 osoby a 3.-4. os na přistýlkám, rozkládacíh pohovkách nebo palandách. Všechny pokoje mají vlastní soc.zařízení, TV a trezor.
V hotelu je k dispozici wellnes:menší bazén s vířivkou a protiproudem, sauna, pára, relaxační koutek s lehátky, posilovna, stolní tenis. Za poplatek masáže a solárium. V domě recepce, restaurace pro hosty,dětský koutek, lyžárna.
Parkování: u objektu zdarma